onsdag 13. februar 2019

Maling til takstein

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Søk fornying av takstein.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Til dere som er interessert i hvordan dette ser ut i praksis legger jeg ut noen bilder. Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Scanox Å gjøre et slitt og mosebegrodd tak rent og pent, er lettere enn du tror. Med maling for takstein blir taket godt som nytt, til en brøkdel av prisen for ny stein. Og jobben kan du faktisk gjøre selv! Hvis vi kun regner på den aller billigste taksteinen og underlag koster dette minimum kr 17.


Langt til nærmeste nabo.

Vet om noen som sprøytet taksteinene og glemte å flytte firmabilene ;D Men gikk greit etter heftige timer med bilvask. Overflate med glans vil jo bli pent. Kanskje noen her på forumet som har erfaring med maling av takstein ? Ble litt overrasket over at Jotun ikke anbefaler produkter beregnet for mur hele veien. Først sjekker vi taket og bytter ut ødelagte takstein. Når det er gjort, påfører vi en impregnering som trekker inn i taksteinene, slik at vi får en tett og forsterket takstein som er vannavisende, sier Tom Tormodsen i Norsk Takfornying til DinSide.


Selv under ekstrem kulde eller varme vil betongstein fra Skarpnes verken krympe eller svelle, og avgir ingen kondens til undertaket. Billigere å fornye enn å skifte takstein Vi har opp til års garanti og du kan øke taksteinenes levetid med år eller mer. Prosessen bak takfornying på 1-2-3. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! BESKYTTET: Etter vask og maling er taksteinene beskyttet mot vær og vind i mange år til.


Et par strøk maling forlenger levetiden og forskjønner opplevelsen. Det gjelder både for vegger og tak. Også for taksteinen på huset.


Vask og mal taket samtidig som du vedlikeholder resten av fasaden. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

BRUKSOMRÅDE: Blank eller silkematt maling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein. BRUKSMÅTE: Underlaget må være rent og tørt. Gammel blank maling mattes med sandpapir. Som eventuell grunning brukes art.


MPS Primer til tre og stål. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge beis, grunning, treolje, lakk – blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Det blir enten grunning og to strøk maling , eller tre strøk olje, så prisen er det samme. Tilstøtende områder som takvinduer, markiser, planter, antenner etc. Takstein kontrolleres for synlige sprekker og brudd. To strøk kvalitetsmaling påføres, farge og glans etter ditt ønske.


Påføring av impregnering og maling vil selvsagt kunne gi et bedre utseende en kort periode, men det slites fort. Det kan også bli avskalling. Dermed får man ytterligere vedlikeholdsbehov, understreker Bøhlerengen, og føyer til at takstein allerede har en lang levetid hvis taket er vedlikeholdt på skikkelig vis.


Vi kan også levere maling til takstein , men det kreves en god del arbeid for å få et godt resultat. Heften til underlaget vil likevel ikke bli så god som på nye takstein fordi første strøk på ny betongtakstein påføres mens steinen er helt fersk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg