onsdag 27. februar 2019

Lady interiør fargekart

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Forsiden av fargekartet har fått den vakre,. Verdens storbyer bobler av.


Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden.

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Velg hvite nyanser som passer sammen med veggfargen, eller prøv en mørkere valør for et annerledes og spennende uttrykk. Den har i tillegg dekkgaranti på to strøk. Et personlig hjem formes gjennom tidens løp.


Gleden og kunsten ved å kombinere og sette sammen møbler og interiører fra ulike tidsepoker skaper det unike – et hjem som sier noe om personlighet og preferanser. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt hjem.

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. VAKRE OG TRANSPARENTE TENDENSER. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk.


Dette er fargesjef Lisbeth Larsens personlige favoritt. Det handler om å skape rom for gode opplevelser og balanse. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. LADY Pure Nature Interiørbeis.


Farger til både interiør og eksteriør. Blant dem som er litt over gjennomsnittet opptatt av farger og interiør , er Jotuns høstlansering et høydepunkt, fordi den ofte sier noe om neste års trender. Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart , som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i. Alle som jobber med interiør , eller er interessert i farger og oppussing, venter litt ekstra spente på akkurat denne lanseringen hvert år.


Hva har Jotun tryllet fram fra hatten denne gangen? Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.


Hver og én av fargene har tydelig karakter og sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer. De nye fargene er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter, for et vakkert og personlig interiør. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart.

Gå inn på Bestille Jotun Interiør fargekart eller Bestill Jotun Eksteriør fargekart , så kan du velge de fargekartene du ønsker. Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger. Jotun gir og en oversikt over produktene sine. Trendbildet Urban Living handler om funksjonelt interiør , smart oppbevaring og compact living i små byleiligheter. Grønne planter liver opp det strenge og grafiske, og husk at du ikke trenger å male med hvitt for å få små rom til å føles større, sier Lisbeth Larsen.


Lady Wonderwall Markedets mest robuste veggmaling Hjemmet er et sted vi skal leve og trives. Hjemmet skal ikke være et skjørt utstillingsvindu, men må tåle hverdagslivets bruk og slitasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg