torsdag 7. februar 2019

Stearinlys

Stearinlys som skaper god stemning! Lekkert design og god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Ser du etter et helt nytt design til hjemmet? Oppdag vareutvalget vårt på vidaXL.

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Hos Kid finner du lys i alle varianter. Vi har et stort utvalg av duftlys, kubbelys, kronelys og telys til lave priser!


Se mer og kjøp på Kid. Manage your wishlist - Ib Laursen Bedelys. I dag skjer produksjonen av stearinlys industrielt med automatiske støpemaskiner, men fremdeles fremstilles finere stearinlys for hånd.


Et stearinlys har en lysstyrke på rundt candela (cd) om en ser rett inn i flammen.

Stemningsfult LED-lys, litt utenom det vanlige med blondekanter Diameter 5cm. Hvordan oppstår forurensningen? Heller ikke om man bruker andre oljevekster, som raps, er rene stearinlys uproblematiske. Dersom alle parafinvokslysene på markedet skulle produseres ved bruk av vegetabilske oljer ville det nødvendigvis krevd masser av areal med verdifull matjord.


Brenning av stearinlys slipper også ut kjemikalier og partikler i innemiljøet. Alle har sett eit stearinlys brenne, men det er ikkje alle som veit kva som skjer når lyset brenn. Mange trur at det er veiken som brenn og at stearinen er der for å halde veiken på plass. Slik er det ikkje, både stearinen og veiken brenn.


Smelta stearin er lett å sjå, men det er ikkje lett å sjå at han brenn opp. OG masser af ægte stearinlys -. Lys Glasmanchetter nedsat! Trådbolde fra -. Sammen med palmitin og olein utgjør stearin hovedbestanddelen i de fleste typer animalsk og vegetabilsk fett, for eksempel talg og kakaofett. Når slike fett-typer blir smeltet og deretter avkjølt, vil olein delvis kunne fjernes ved.


Så velg stearinlys som kommer fra soya eller avfallsstoffer fra dyre - eller planteriket og lag hygge i mørketiden med god samvittighet, sier Winsnes.

For at du skal få mest mulig glede av dine stearinlys , er det noen enkle, men viktige ting å passe på. La ikke stearinlys brenne uten tilsyn og la aldri barn være alene med. Ekte stearinlys er laget av naturlig fettstoff som gir et sterkt og solid lys.


De drypper lite og brenner lenger, flammen er klar, stor og jevn. Alle våre lys som er merket med 1 stearin er biologisk nedbrytbare og svanemerket. Få den samme stemningen som fra levende lys uten irriterende gasser og lukter.


Hvert år sælger vi ca. Næsten alt bliver solgt til kilopris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg