onsdag 13. desember 2017

Mønekors

Jønland AS er landets ledende leverandør av fasadeprodukter til hus og hyttemarkedet. Vi har spesialisert oss på alle typer prefabrikkerte produkter innen dekor og. Mønekryss skal settes opp utvendig, i gavlen på huset.


På disse sidene kan du drømme deg bort og hente inspirasjon. Skap ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt.

Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister. Klassiske sveitserdetaljer som mønekors , mønepynt, sperreføtter, blondelister, vindusknekter og profilerte vannbrett har blitt studert nøye for å få ting stilmessig korrekt. Valget falt på høye vinduer. Krysspostvindu med knekter og markerte hjørnebor mønekors og liggende panel er med på gi huset særpreg.


Spesielt den utbygde midtseksjonen med fine vindusdetaljer og mønekors , står ut som en flott detalj. Innvendig gir en fleksibel planløsning deg gode muligheter til å virkeliggjøre dine innredningsideer. Mønekors - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Ditt søk på mønekors ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.

Et godt miljø i boligen eller på hytta er med på å gjøre hverdagen triveligere. Frei Treprofil kan tilby ulike produkter som virkelig er med på å pynte opp i. Dette huset har en spennende miks av nostalgi og norske byggetradisjoner i en moderne og eksklusiv innpakning. Håndverksgleden kommer til uttrykk i vakre vinduer og nostalgiske mønekors , og det hviler en herskapelig atmosfære over huset. Om ønskelig med egen WC og vaskerom eller medierom kan et av soverommene gjøres om til dette.


Boligen har en overbygd terrasse der du kan sitte selv om det regner. Boligen leveres med mønekors , vindusdetaljer og sprosser. Go gammel byggeskikk preger Mesterhus Nestun. Snekkergleden gir seg uttrykk i vakre vinduer og nostalgiske mønekors. Mesterhus Nestun har dessuten rikelig med plass, og her kan flere aktiviteter pågå samtidig uten å forstyrre hverandre.


Det hviler en fornem atmosfære over huset. Over hver grav var det satt opp et såkalt mønekors. Det ble avholdt en rekke seremonier på krigskirkegården. De viktigste årvisse. Vårt Produksjonsverksted.


Skjært i vannfast kryssfiner etter kundens tegninger Fjellkjede i høyglans rustfritt stål Kompassrose sortlakkert aluminium Stort.

Lillehammer har et tradisjonelt utrykk med mønekors og sprosserammer på vinduene. Skansen har et moderne uttrykk med store vindusflater, pulttak, og stående trekledning. Det er flere fine uteplasser med balkong og terrasser, og her finner man. Vi kan spesialprodusere sveitserdetaljer etter gamle mønster! MØNEKORS Standard: På de husene hvor mønekors er inntegnet leveres dette fra Overhalla Hus.


Standard mønepynt på disse husene er Asle fra Jønland som leveres som ubehandlet impregnert virke. Husene leveres med inntegnet antall. Tilvalg: Hvis man ønsker det lille ekstra kan man velge vårt tilvalg Amund fra Jønland.


Dette er et hus med lun og ærverdig personlighet. Mesterhus Norfrid har en storslagen arkitektur med karnapper, takspir, mønekors og karakteristiske vinduer. Den nostalgiske stilen er videreført med mange takutbygg og dekorative buer.


Du kan alltid finne et Mesterhus som passer til dine ønsker og behov. Fra det helt nostalgiske med mønekors og krysspostvinduer, til det helt moderne med litt funkis-inspirerte innslag, eller du kan velge det helt tidløst klassiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg