fredag 1. desember 2017

Rullegardin 150 cm

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Rullegardin 150 cm

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. RINGBLOMMA Liftgardin. Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk.


Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside.


Rullegardin 150 cm

Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. God kvalitet til lave priser. Der findes som bekendt mange forskellige former for gardinløsninger, lige fra stofgardiner til plisségardiner, lameller og persienner.


Denne rullegardinen fra Decosol fåes med en rekke ulike spesifikasjoner så de bør dekke de fleste behov. Fleksibel montering, monter den inni karmen, på veggen, eller i taket. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain.


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn laveste nettpris her. Denne naturlige rullegardinen i bambus er designet for å kunne gi privatliv, samtidig som det lar noe lys komme inn. Dette gjør den til et godt valg for å dekke. Smarte og praktiske rullegardiner.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Hvit lystett gardin fra Debels Uni-serie. Naos lystett rullegardin (kun bestillingsvare i butikk). Rullegardinen er moderne og praktisk og fås i mange.


Alle rullegardiner har er avsluttende hvit metallist nederst. Persienner, plissegardiner, liftgardiner 1cm. Sjekk også Scandinavian Design hvor du finner liftgardiner i lin. Besøg IKEA, og se vores billige og veldesignede persienner. Vi har alt fra mørklægningsgardiner til rullegardiner og persienner i mange farver og stilarter.


De målene du bestiller, er de målene den ferdige gardinen vil ha (inkl. beslag).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg