fredag 29. desember 2017

Eksklusive speil

Eksklusive speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Fiks stilen foran ett av våre vakre speil.


Rask og enkel handel hos Ellos! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Når du leter etter eksklusive løsninger for entréen vil et speil ofte være midtpunktet for en fascinerende innredning. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom.


Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Bredt utvalg og gode priser på støpejern. Eksklusive og dekorative produkter, mye lekkert til både hus, terrasse, balkong og hage.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Bruk speil som innredningsdetalj. Handle trygt på jotex.


Frisørspeil utenom de vanlige. Glasshylle og tilhørende fønholder. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud! Alltid avslag på modulsofaer til ordinære priser! Pepe Marble speil Eksklusive Pepe Marble speil fra Menu er designet av formgiverduoen Studiopepe som består av Arianna Lelli Mami og Chiara Di Pinto, som gjerne arbeider med finere materialer som for eksempel marmor, som eldes vakkert med tiden.


Hos Unoliving finner du et stort utvalg av speil til boliginnredningen i mange forkjellige farger og former. Derutover er det speil med de mere særpreget fasonger, det gir noe unikt til innredningen og samtidlig enkelt kan pynte en kjedelig, hvit vegg opp. Vi tilbyr både runde, ovale, firkantet og asymmetriske speil. Tradisjonserien produseres med ekte speil , etter den gamle klassiske måten. Lang erfaring og dyktige håndverkere gjør dette mulig.


Lille speil på veggen der… Gjør alle hjem flottere med disse stilfulle speilseriene. Her har vi kombinert moderne materialer og produksjonsmetoder for å oppnå dagens krav til formstabilitet med den klassiske speildøren. Det tilfører hjemmet en ekstra dimensjon, og alle har noe attraktivt ved seg. Klart speil og tonet speil Det vanlige speilet, som ofte kalles for klart speil , er den typen speil det brukes mest av i skyvedører. Sotet speil blir av noen også kalt grått speil.


Eksklusive speil

Det finnes også speil som er integrert i bord. Det betyr at du får et sminkespeil om har speil med lys. Et større møbel kan være bekvemt dersom du har plass til det. Dette blir en helhet, og du får en komplett sminkeplass der du har alt du trenger for sminke og annen kroppspleie. Noen foretrekker dog det enkeltstående sminkespeilet.


Stilrent speil , 9svart, fra Vipp. Speilet er enkelt, men likevel med eksklusive detaljer. Speilet gir rene refleksjoner på badet, soverommet eller i gangen.


Uansett om du leter til hjemmet ditt, din restaurant eller arbeidsplass, så har vi garantert et speil som passer deg. Med hjelp av vårt store utvalg av speil kan du forandre følelsen i hjemmets ulike rom betraktelig og gjøre det hjemmekoselig. Dansani Zaro - personlig stil - grepsløse dører og eksklusive materialer Grepsløse dører og eksklusive materialer snakker et enkelt og stringent designspråk og formidler en følelse av eksklusivitet. Sammen med de mange tilpasningsmulighetene gir det muligheten til å skreddersy et unikt, individuelt uttrykk. Flott speil fra eksklusive Eichholtz Interiors Hoslas.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg