onsdag 20. desember 2017

Tømmerhenger atv

Spesiallagd for transport av tømmer - se våre tømmerhengere her! Hvilken tilhenger trenger du? Hvordan laste tilhengeren riktig? Hvor stor tilhenger kan jeg kjøre? Tysse har tilhengeren for deg.


Stort utvalg i båthengere.

Les mer og finn forhandler! En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Finn Tømmerhenger Atv Kampanje. Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk.


Kellfri Tømmerhenger SV20. Løfter 1kg ved m, bøyd løftearm som gir maksimal løftekraft i flat stilling. ATV tømmerhenger med kran, vinsj, sidestøtter og neseben!


Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring.

Lasteplanet med tipp gjør dette til en meget anvendelig tilhenger! Man kan også enkelt ta av lasteplanet som sitter festet i to bolter for å få en komplett tømmerhenger. Dette gjør tilhengeren svært fleksibel! Kraftig tilhenger til bruk på f. Denne leveres komplett med kasse, sidestøtter, dragstøtte og kran!


ATV , C-FORCE 8EFI Traktor EPS. Montana Tømmerhenger. Fullgalvanisert tømmerhenger for transport av ve tømmer, byggmaterialer etc.


Henger er solid bygget på 70mm hovedramme, med pendlende og klatrende boggie. Smørepunkter på pendel og svingbart drag. Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov. ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget.


En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning. Vi er ledende i landet på dekk, felger og annet utstyr til Quadcross og har i flere år vært leverandør til landslaget i Quadcross. Søk Tømmerhenger Atv Kampanje.


Se vårt store utvalg her! Kranen har også teleskop for lengre rekkevidde for å lett komme til virket.

Galvanisert tømmerhenger med boggie. Leveres her inkludert kran og kraftige sidestøtter for sikker lasting. Hengeren har alt utstyr inkludert i prisen! Krana er justerbar sideveis og det er perfekt å montere vinsj her. Tømmerhenger med 4×robsondrift, drift styres elektrisk med knapper som lett monteres på atv.


Skjulte slanger i understell som gjør de helt beskyttet. Avtagbare tømmerstaker. Kombinert tømmerhenger og lastehenger med kran. Den medfølgende krana er så sterk at den er godkjent for løft opp til 400kg!


Stiftelsen Alternativ til Vold ( ATV ) er et behandlings- og kompetansesenter på vol med særlig vekt på vold i nære relasjoner. Stiftelsen har behandling, kunnskapsutvikling og kunnskapsformidling som sitt tredelte mandat. ATV har kontorer i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg