tirsdag 19. desember 2017

Iittala essence vinglass

Iittala essence vinglass

Iittala Vinglass - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker!


Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig kunne servere en stor rekke av ulike typer vin. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Glassenes design bidrager til en flott servering av de velsmakende dråper og vil forbedre vinopplevelsen. Den rene formen fremhever vingleden, og glasset har et moderne design med svært tynt glass. Esken inneholder glass. Serien består av to karafler og seks glass i ulike størrelser, hvor av fem står på samme høyde.


Iittala essence vinglass

Designer: Alfredo Häberli. I dag er han en velkjent internasjonal designer med base i Zürich. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Essence Rødvinglass cl, høyde: 2mm. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Norges største utvalg av design for ditt hjem. De kommer i 2-pack og fins også som hvitvins- og rødvinsglass.


Iittala essence vinglass

Du bestemmer tekst og skrifttype. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vannglassene minner om vinglass i utformingen, men kan også brukes utenfor selskapsbordet. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Se utvalget av vakre vinglass. Rask levering, ferdig tollet. Handle online - tollet og klart til levering!


Les tester og omtaler før du kjøper. Limelight vinglass , klar 59NOK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg