tirsdag 19. desember 2017

Jotun heftgrunning universal

Jotun heftgrunning universal

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun heftgrunning universal

Produktet hefter og fyller godt, samt at den er enkel å påføre og tørker raskt. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Bruksområde: Innendørs grunning til ikke sugende underlag, som f. Lett å påføre og tørker raskt. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Grunning, Innendørs, 9L,. Vanntynnet og svært luktsvak hvit akrylbasert grunning fra Jotun som er egnet før overmaling. Tapetet montert med Jotun Tapetlim Ekstra. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Jotun heftgrunning universal

Produktet er lett å stryke, tørker meget raskt og gir et godt underlag for overmaling. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for. Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker. Heftgrunning universal liter Jotun. Når jeg ser på bøtta og teknisk datablad til Jotun står det Produktet.


LADY Supreme Finish, du får den i matt, silkematt, halvblank og superblank. JOTUN Grunning for tapet sikrer et godt resultat på tidligere tapetsert flate. JOTUN Kvist- og Sperregrunning er en grunning med spesielt sperrende effekt. Underlag som allerede er behandlet, trenger ikke å grunnes, men overflaten bør mattslipes. Fjern pussestøvet med en mikrofiberklut.


Jotun heftgrunning universal

Eventuelle hull og skader sparkles med JOTUN sparkel for tre, akryl. Gå over med fint sandpapir, og tørk deretter bort pussestøvet med en mikrofiberklut. ОПИСАНИЕ ПРОДУКТА jotun heftgrunning universal – белая, не имеющая запаха акриловая грунтовка на водной основе для внутренних работ. Anbefales til grunding af MDF-plader og på underlag, der tidligere er malet med en blank oliemaling.


Deretter grunnet jeg dørene med vanlig Jotun heftgrunning universal. Det er mulig det finnes bedre grunninger, siden vi i ettertid føler at malingen jeg brukte sitter litt dårlig på den. Det er også mulig at ting bare trenger å herde litt mer før jeg kan uttale meg med sikkerhet. Bruk godt med vann til å fjerne såperester. Panel med kvister eller underlag som er misfarget, grunnes med to strøk Jotun Kvist- og sperregrunning.


Når overflaten er tørr, puss med fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg