mandag 18. desember 2017

Speil 120

Speil 120

Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap.


TOUCH 1er speilet for deg som ønsker et virkelig stilig speil som utstråler både design og kvalitet. Kan henges horisontalt eller vertikalt. Testet og godkjent for bruk i baderom. Trend Look er et speil i 120cm bredde med to stilrene og smale LED lysstriper på hver side. Lyset på speilet dimmes trinnvis med knappen på siden.


Speil 120

Bruken av speil har en forstørrende effekt på rommet, og belysningen fra hver side gjør at du slipper skygger når man utfører pleien. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Vanlige speil kan plasseres overalt, men har sin beste plassering på badet, på soverommet eller i entreen. Tenk først over hvilke flater du vil dekke med et speil , og kjøp deretter et som passer dimensjonene.


De fleste vil har et speil i tilnærmet helfigur i leiligheten. Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere. Speil , speil på veggen der!


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat. Med baderomsspeilet SCENE 1med vinklingsbar sidebelysning og mulighet til å styre både lystemperatur og lysstyrke, får du de beste forutsetningene for nettopp dette. Moderne og tidsriktig baderomsinnredning med en minimalistisk servant. Komplett baderomsmøbel i hvitt med svart bordplate, inklusiv speil med topphengt LED-lys og sensor.


Vi har stort utvalg av speil til badet, har du et lite baderom kan det være lurt å investere i et speilskap med oppbevaring bak speilet. Har du et lite ba kan et større speil , eller eventuelt flere speil , gjøre en markant forskjell. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Speil 120

Du kan også utnytte veggplassen med et speilskap og få praktisk oppbevaringsplass – et opplagt supplement til våre baderomsmøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg