torsdag 7. desember 2017

Himla liftgardin

Himla liftgardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se de fine inspirasjonssidene våre.


Liftgardiner til et hyggelig hjem. Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Stoffet i Sunday liftgardin er tynt og vakkert lin som er uvasket. Dette gir liftgardinen et moderne, nedtonet uttrykk.


Vi har et stort utvalg av nye styles å velge fra. En liftgardin lar deg skjerme for lys eller innsyn på en meget pen og elegant måte. De trekkes helt opp for å slippe inn mest mulig dagslys eller man lar dem være delvis nedtrukket for å hindre innsyn. Det finnes et stort antall muligheter for spesial-tilpasninger av hver enkelt liftgardin , og de kan lages til bruk i karnapp eller i hjørner, samt til doble liftgardiner.


Din nærmeste butikk vil veilede deg slik at du foretar riktige valg, tilpasset ønsket liftgardin -stoff. Finn dine favoritter hos Ellos nå! Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix. Ser du etter nye liftgardiner?


Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. Bestill fra nettbutikken. Tekstildelen kan vaskes i maskin.


Gjelder alle kjøp over 3kr. Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode. Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov. Gjør deg klar for et bredt utvalg av dekorative løsninger med vår nye VELUX liftgardin. Utforsk de mange mulighetene med vakre stoffer, og bli inspirert av de dempede stylingeffektene som gjør denne kolleksjonen raffinert og original.


Og takket være den spesielle utformingen av liftgardinen kan duken skiftes på noen få minutter. Ram inn kjøkkenvinduet med en vakker gardin i lin eller bomull, eller gi stua et løft med nye freshe sommergardiner! Våre gardiner finnes i flere ulike størrelser og utforminger.


Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt. Handle trygt på jotex. Lave priser og rask levering. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Himla jobber med å skape vakre tekstiler for hjemmeinnredning. Konseptet Himla står for høy kvalitet, fargekoordinasjon og inspirerende variasjon, alt i naturmateriale. Vi tilbyr et bredt sortiment av gardiner som gjør det enkelt for deg å finne et par som passer. Alltid gode tilbud og rabatter.


Kjøp Himla liftgardin i lin Ikke akkurat en julegardin med med nisser, hjerter og stjerner, men det er noe rustikk, lunt, gammeldags og hjemmekoselig med en roll-up i ren, naturlig lin. Sunshine fra Himla er vevd og er vasket etter sying for å få en myk og ledig følelse og behøver ikke strykes. Viser alle resultater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg