tirsdag 19. desember 2017

Lady veggmaling

Merkevarene til lave priser. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. LADY Pure Color Veggmaling.


Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk.

God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Lady vegg hvit base 2. Veggmaling for slette flater som gir et elegant sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere! Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,.

Hva slags glansgrad malingen har vil si noe for sluttresultatet av det du skal. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat. Det sier Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun. Lett å påføre og tørker raskt. Passer ypperlig som mellom- og toppstrøk på underlag som f. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling.


Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk. Glansgrad Silkematt 10.


I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid.

Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Jotun Optimal Optiwhite Maling Base 9l. Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner.


Når du kjøper Maling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg