torsdag 28. desember 2017

Populære vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Sjekk ut Populære Vaser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! VASER - Hold vase - Sagaform. Hold er en unik glassvase designet av Pascal Charmolu. Velg blant beroligende, organiske former, skinnende kreasjoner og uttrykksfulle mønstre.


Bruk vasene hver for seg, eller prøv å blande inn flere nyanser når du styler dem for en klassisk stil. Fem grunner til at dette er Norges mest populære vase Nå fins det en halv million Kähler- vaser i norske hjem. I generasjoner har de laget vaser , servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.

En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Her skal du få se en variant vi har laget med tomme bokser og spraymaling. Disse skal vi bruke til vaser. Til jul kan du fint spraye boksene i fine julefarger, eller gulv og sølv til nyttår.


Perfekt når du skal dekke langt festbord til jul, nyttår eller andre festdager som konfirmasjon og 17. Finn den perfekte gaven. Bytt eller returner julegaver frem til 24.


Som lykter gir de et fantastisk og vakkert lysspill. Som vaser holder de godt på blomstene med sitt elegante og stilrene uttrykk. Her er en størrelse som passer til alle anledninger og til alle slags blomster og lys. Sett de sammen i små grupper, både som lykter og vaser , de gjør ditt hjem både stilrent og stemningsfullt.


Trygg E-handel med 14. Den billigste prisen for Kähler Omaggio Vase 200mm akkurat nå er 1,-. Prisjakt sammenligner. Her finner du alt du trenger til å pynte til fest, bordekkingen, dekor til lysfatet, kunstige planter m. Lion vase er ByOns nyeste tilskudd til deres populære vaser med dyremotiv.


Den løveformede vasen har et kraftig uttrykk og skaper spenning i interiøret.

Hammershøi miniature vaser , indigo 49NOK. Kjempe populære vaser i porselen i duse koselige farger. Pynt opp ditt hjem med grønne planter og nydelige vaser. Denne vasen, men en utsalgspris på 3kroner, ble så populær at danskene sto i kø for å skaffe seg den.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. La den nydelige, sølvstripete Omaggio-vasen skinne om kapp med vårsolen og bli et glitrende blikkfang i hjemmet ditt. De tre sølvstripete vasene kan selvfølgelig suppleres med andre vaser i den fargerike Omaggio-serien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg