fredag 8. desember 2017

Sengekappe lin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her!

Senger til lave priser. Cellbes har mange varianter. Her finner du flust av sengekapper til soverommet ditt. Med en sengekappe på sengen blir inntrykket mykere og koseligere. Handle trygt på jotex.


Stilrene sengekapper i slitesterk og kraftig kanvas, 1 bomull. Stoffet holder seg godt og har en flott tekstur, som bidrar til å gjøre sengen til et elegant. Gir sengen ett stilrent utseende uten folder.

Velg mellom hvitt, svart eller beige. Flate av vasket bomull. Materiale: lin , bomull. Størrelse: Høyde cm. Oppgi størrelse ved bestilling.


Hos Kid har vi et stort utvalg av laken i mange størrelser og farger! En sengekappe i vasket, vevd linkvalitet med overside i vev bomullsblandet kvalitet. Den har kappe i tre sider. Vi anbefaler tørketromling for å beholde mykheten i linet.


Jeg er suuuuuuper fornøyd med dette kappelakenet ! Laken i mer bærekraftig bomull og laken i lin. Fasongsydde eller formsydde laken, kappelaken, stretchlaken og vanlige laken. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Kappelaken i Satin til Kontinental Fra Turiform.


Og har nydelig satin kvalitet. Kompletteres med tilhørende topplaken i samme.

Lin er mer slitesterk enn bomull og loer ikke. Fiberen er glatt og urenheter fester seg derfor ikke så lett. Vær oppmerksom på at mørke farger slites gradvis og at sitteflatene etter hvert kan bli lysere.


Hvis du gnir i stoffet for å fjerne flekker vil det medføre tap av farge. Lin , bomull og naturfargede tekstiler kan også falme naturlig. Opplev luksus og få hotellfølelsen på soverommet. Kjøp trygt i nettbutikken!


Velg blant våre to nøytrale farger slik at du enkelt kan kombinere med fargene ellers i soverommet. Hele sortimentet fra Home Factory. Rask levering til gusntige priser.


Kvalitet og design du blir glad i. Linet er forvasket for å gjøre sengeteppet ekstra mykt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg