mandag 18. desember 2017

Innvendig beis

Finn fargekart interiørbeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.


Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.

Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Stell pent med peisen 27. På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok.


Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

I motsetning til maling, som vil legge et dekkende lag på treverkets struktur, vil beis gi liv og form til en vegg, siden trestrukturen vil skinne gjennom, forklarer Ole Andreas Klaveness fra Klaveness maler- og byggforretning as. Panellakk og panelbeis er to veldig like produkter fortsetter Klaveness. Spesielt på vegger er det hovedsakelig beis som foretrekkes for innvendig panel, mens noen flere ønsker malte flater i tak.


Trendene varierer og fargen Drivved har lenge vært veldig ettertraktet, men vi ser nå en dreining i retning av grått og litt mørkere kulører, spesielt når det gjelder beis. Maling, beis , fugemasse, lim og sparkel. Trykk her for å lukke menyen close. Innvendig panel for boder, garasjer etc , event.


Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Beis - en levende overflate. Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Bestiller du samme farge på ulike dimensjoner eller fra ulike produksjonsserier vil fargen kunne oppleves forskjellig. For innvendig bruk på heltre.


Våre standard beisfarger er transparente, hvor treet virkelig får vist frem sine unike visuelle egenskaper. Den som velger beis , vil få et naturlig, flott utseende på kledningen som passer til årstidens skiftende farger. Samtidig gir den synlige trestrukturen et ekstra dekorativt element til husets fasade.

Med TREBITT beholder du den naturlige strukturen og fargespillet. Samtidig trenger beisen godt inn i treverket og gir meget god beskyttelse. Glattpanel i Furu i natur sortering.


Kan brukes som kledning på vegg, himling eller brystning. Kan installeres diagonalt, stående eller liggende. Moelven legger til rette for at du kan velge paneler med høvlede eller rue overflater i flott transparent beis der treet vikelig får vist frem sine unike visuelle egenskaper. Moelven både sprøyter og polerer inn beisen i trevirket, noe som gir en mye jevnere påføring og finere overflate enn ved kun sprøyting. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Kjøp på nett eller i butikk. Lakk legger seg som en hinne på toppen av treverket. Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen. Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper.


Gode interiørvalg med EKTE TRE - stort fargekonsept. Tror ikke beis er vanskeligere å få pent, men det er viktig å ta ett bord av gangen. I taket er det lurt å bruke et teleskopskaft til kosten, slik blir det enklere med disse lange bevegelsene.


Vi har beis fra Tyrilin som dekker flere områder, Lady Pure Nature fra Jotun men også spesial beiser for møbler og lakkede flater fra Herdins og Liberon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg