fredag 8. desember 2017

Hagebod plast

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn laveste nettpris her. I en hagebod kan du oppbevare både utemøbler og sitteputer, gressklipperen, høytrykkspyleren eller hageredskap du bruker ofte og ønsker å ha lett tilgjengelig, samtidig som du skjermer for vær og vind.


En praktisk og solid hagebod i lekkert design som tåler det norske klimaet. Med dobbel veggkonstruksjon av værbestandig harpix- plast , tett gulv, låsbar dør og innebygd ventilasjon, har du et trygt og tørt rom til oppbevaring av hageredskaper og annet utstyr.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Vi har småhytter, store redskapsboder, små redskapsboder og andre boder som passer ditt behov. Pris gjelder kun ved henting på Notodden. Ta kontakt for fraktpris. Når kvalitet teller, er det Sunbeltspa.


Redskapsboder og annekser i god impregnert kvalitet. Norges største leverandør av hagebod og redskapsbod. En utebod er perfekt for å lagre redskaper og sportsutstyr.

Du kan bygge uteboden uten å søke, og byggingen er faktisk unnagjort på et par dager! Hos MAXBO finner du ferdige byggesett til boder og anneks. Velg blant flere størrelser. Kjøp på nett eller i butikk.


Leverandør av Lysthus, boder og anneks samt grillhytter. Vi leverer de fleste bygg i hele Norge samt Sverige og Danmark. Våre anneks lages på vår fabrikk i. Stabil og slitesterk plast.


I mange nyere boligfelt er flatt tak det eneste som tillates. Hagebod med flatt tak. Flatt tak er veldig praktisk for å unngå å miste utsikt eller sol på grunn av et takmøne.


Det finnes ikke noe bedre enn en stor og romslig redskapsbod der du kan oppbevare alle redskapene og maskinene dine når du ikke bruker dem. Utebod med god kvalitet av plast i en fresh farge. Boden er vind og vanntett og helt vedlikeholdsfri. Denne kan også males hvis ønskelig. Mest populære produkter i denne kategorien.


Uteboden er enkelt å montere, og kan plasseres der du måtte ønske og ha behov. Værbestandig og praktisk hagebod i plast.

Rydd unna og hold oversikt over hageredskaper og annet utstyr med en kjekk redskapsbod eller div. Når du velger materiale, må du tenke over om du ønsker et hagebord i et vedlikeholdsfritt materiale, for eksempel plast eller kunsttre, eller om du ønsker klassiske hagemøbler i tre, som krever litt vedlikehold. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg