fredag 29. desember 2017

Stort medisinskap

Stort utvalg av medisinskap , både store og små. Medisinskap for trygg oppbevaring av medisiner. Kjøp online med fri frakt. Sjekk ut stort medisinskap.


Det passer godt i sykehjem, hjemmesykepleien og andre institusjoner.

Romslig medisinskap av pulverlakkert stålplate med doble dører. Elleve grønne hyller som kan justeres i høyden. Liten fordypning på dørens overside kan brukes til å oppbevare nøkkelen utilgjengelig for barn.


Nedfellbar hylle i hver dør. Dørenes ytterside er utstyrt med. Her får du tips til hva du bør fylle det me både basisutstyr og andre ting som kan være praktiske å ha. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Vi er selvfølgelig fører låsbare medisinskap , slik at kun autorisert personell kan få tilgang til de lagrede medisiner.

Vi tilbyr medisinskap i forskjellige størrelser og til forskjellige formål. Hvis vi ikke har de riktige medisinskap på nettet, kan du gjerne kontakte oss. Vi kan tilby de fleste typer av medisinskap hjemme. Rikholdig medisinskap med hele 2førstehjelpsprodukter!


Dette praktiske førstehjelpsskapet inneholder et stort utvalg av artikler som er vanlig å finne i et førstehjelpsskap. En viktig sett å ha om ulykken skulle være ute. Noen som har tips til medisinskap med litt størrelse? For oss som har litt mer enn paracet, ibux, hostesaft, pyrisept og plaster. Kom til å tenke på at fordi om største aldri har klatret opp å prøvd å fått tak i ting, så er det jo ingen garanti for at ikke neste blir en liten apekatt som kommer seg hvor som helst.


Vi kan derfor tilpasse våre standard modeller til lokale behov,. Alt til din oppbevaring hos Biltema! Her finner du alt du trenger for å holde orden i hjemmet.


Oppbevaringsbokser, hyller, klesstativer og mye mer. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Stort medisinskap til oppbevaring av medisiner og annet utstyr.

Skuffer og skap nederst. Husk å sjekke holdbarheten på medisinene jevnlig, og lever gamle eller ubrukte medisiner til oss i apoteket. Et velutstyrt medisinskap sikrer rask tilgang til nødvendig utstyr og medisiner i tilfelle sykdom eller ulykke. Så at vi skulle klart å fylle to slike skap, tror jeg virkelig ikke ville vært noe problem. Man får nok å ta av og ting man er nødt til å ha tilgjengelig til en hver tid.


Beckman medisinskap passer godt til sykehjem, hjemmesykepleien eller andre institusjoner som ønsker praktisk, romslig og sikker lagring av medisiner. Stort verkstedsbord med kraftig bein og metall topp plate. Nostalgisk medisinskap i tre, desse finn du ikkje så mange.


Sørg for at du har følgende i medisinskapet. Hansaplast tilbyr et stort utvalg, fra vanntette til. Flott, stort hjemmelaget medisinskap , Trondheim, Sør-Trøndelag, kr 350. Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr.


Undervisningsmateriell. Er du på utkikk etter medisinvogner eller medisinskap ? Da anbefaler vi deg å besøke vår søsterbutikk Sykepleiepartner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg