mandag 11. desember 2017

Sofabord 80x80

Sofabord 80x80

Kjøp sofabord 80xhos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Moderne sofabord i god kvalitetsdesign. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar.


Sofabord 80x80

Vi hjelper deg med å finne sofabordet som passer deg. Sofabord til lave priser. Må byttes ut etter måneder. Bordet trekker til seg alt og er umulig å få rent. Får flekker av det meste.


Måtte kjøpe nytt bord etter måneder. HDF-plater består av meget fine trefibre som er presset hardt sammen med lim. En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Et sofabord hjelper til med å skape trivsel i stuen.


Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe. Marmor er tidløst, og mønsteret varierer alltid litt avhengig av bergartens sammensetning.


Hvert bord blir dermed helt unikt. Når marmor kombineres med messing blir det både moderne og klassisk. Bli først med å motta dette produkt. Vi har varehus over hele Norge. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Handle raskt og enkelt på Ellos. Stilfulle designede stuebord. For kun kr ekstra kan du få pakken din påfølgende hverdag. Här hittar du mängder med soffbord till ditt hem.


Sofabord 80x80

Våra soffbord finns i många olika modeller, material och färger. Understell i svart metall og en massiv. En robust serie med sofabord og sidebord.


Bordene med betongimitasjon og svarte metallben, gir et tøft og ungdommelig utseende. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Kvalitetsmøbler levert på døren til hele Norge.


Sofabord 80x80

Typisk leveringstid er innenfor arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg