tirsdag 26. desember 2017

Jotun kokos

Jotun kokos

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Kokos er en dempet beige tone. En lys og behagelig beigetone som er noe dempet i uttrykket. Oppleves som mindre rødaktig. Velg et annet land for dine dokumenter. Den slette veggen er malt med supermatte LADY Pure Color i samme farge.


En og samme farge, – to ulike glansgrader. Tak: Sens 0 farge hvit. Frostrøyk har undertoner i rødt nesten som de greige og er kanskje den fargen du er ute etter, men sjekk med en prøve at den ikke vipper i for rødlig retning. Foto: Jotun Er en dempet beige tone. Men etter denne har tørket godt inn, så ser alt lysegrønt ut.


Jotun kokos

Og dette i alle slags lysforhold. Det beste tipset jeg vil gi, er ta hensyn til hvitfargen på dører, karmer og tak. Ellers kan dere få en veldig ubehagelig overraskelse. Disse er ofte malt i fargen Bomull.


Daniel Nyborg ‎ to Jotun LADY. En høyt elsket og anvendelig lun bruntone, – nå også i kalkmaling som vil gi fargen dette røffere tilsnittet. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , mener det er gode, varige farger som ikke behøver å skiftes ut etter en sesong. Før var sesongens it-farger å finne i alle designerhjem.


Jotun kokos

Det å kaste seg på fargebølgen var en selvfølge. Vi er fremdeles opptatt av nye farger og ideer, men folk vil ha varige farger som det er godt å leve i. JOTUN FARVESIKKERHED Vidste du, at alle vores farver udvikles med unikke recepter, der specielt er tilpasset Jotun produkter? Når du vælger vores malinger, lover vi, at farven bliver den samme, som den du valgte fra et af vores farvekort eller fra en af vores farveprøver.


Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her.


Du får fargebeskrivelser og tips til matchende farger enten du ønsker et lyst uttrykk eller et mørkere, lunere preg. Nordsjö sin maling av dette slag opplever jeg som lettere å få fin en Jotun sin tilsvarende maling. Grunningen heter Häfgrund V og maling en Blankett V. Siden panelet nærmest var utbehandlet måtte jeg gå over med kvistlakk (puhh.) I taket har jeg valgt helt hvitt og halvblank maling. Grönt är en färg vi associerar med naturen och en färg som upplevs både lugnande, frisk och avslappnande för oss människor. Det kan därför vara bra att leva i gröna rum om du hittar den rätta nyansen som passar för rummet.


Se våra vackraste gröna färger! Jotun har genom åren tagit fram en lång räcka fina gröna färger. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov.


Jotun kokos

Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Jotun tok utgangspunkt i den mest populære fargen noensinne, Egghvit, og jobbet med å skape en serie hvor alle fargene kan skli over i hverandre. Det er mer beige enn grått og det er flere varmere nyanser i paletten.


Reflections of Earth Ta naturens farger inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg