fredag 8. desember 2017

Iittala essence vannglass

Vakre vannglass for ehver anledning Alt til restauranten - kjøp online! Alt samlet på ett sted i vår onlinebutikk! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online.


Iittala essence vannglass

Iittala Kopper - Best pris i Norge! Gode priser og rask levering! Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin.


De kommer i 2-pack og fins også som hvitvins- og rødvinsglass. Vanlig pris: kr 3300. Special Price kr 2815. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Iittala essence vannglass

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Gratis frakt og levering innen dager! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Bli den første som omtaler dette produktet.


Timeless design since. Det tynne glasset i klokken og stramme formen gjør at vannglasset passer inn på ethvert dekket bor enten du dekker til fest på 17. Vannglass eller drikkeglass er nok de vanligste glassene som er å finne på våre bord. Hos Bakeren og Kokken har vi samlet et stort og vakkert sortiment av vannglass.


Her finner du vannglass fra flere forskjellige varemerker. Ordinarie pris 33kr. Alle glass har samme form og størrelse på foten og stetten, det er bare glassklokken som varierer i størrelse.


Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Serien har alle vesentlige glass for bordet for servering av alle sorters viner.


Iittala essence vannglass

Glasset er mangesidig og kan brukes både for hverdagslige og festlige anledninger. Kombiner gjerne flere glass fra samme serie sammen med en karaffel på det dekkede bordet for å få en enhetlig borddekking. Dette omfatter også blanke glass. Esken inneholder glass. Serien består av to karafler og seks glass i ulike størrelser, hvor av fem står på samme høyde.


Designer: Alfredo Häberli. Essence Dricksglas cl. I dag er han en velkjent internasjonal designer med base i Zürich.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg