onsdag 27. desember 2017

Dörrhandtag med lås

Fel dörrhandtag på entrédörren kan skämma ett helt hus. Rätt handtag till rätt dörr är som fälgarna på en bil eller skorna till aftonklänningen. Från funktion till design – idag är handtagen en del av inredningen.


Vi hjälper dig att hitta rätt. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Vi har vad du letar efter då vi erbjuder ett stort sortiment av dörrhandtag som kommer att passa dig. Det perfekta dörrhandtaget När du vill förändra utseendet på en dörr, men inte är redo att byta ut hela dörren, kan ett byte av dörrhandtag vara ett alternativ. Ett enkelt sätt att ge dörren ett helt nytt utseende är att sätta på ett nytt dörrhandtag. Ett dörrhandtag med tillhörande dörrlås kan också bidra till ökad säkerhet. Ofta tänker vi inte på att speciellt äldre dörrar har handtag och lås som inte riktigt håller måttet.


Klassiskt låsbeslag för toalettdörren! Beslag för WC av mässing.

Montera det i dörren till toaletten och matcha det med ett dörrhandtag i borstad aluminium. Här hittar ni vårt stora sortiment inom dörrhandtag för innerdörr och ytterdörrar. Här finns dörrhandtag i mässing, krom och antika med flera! När du köper Handtag ytterdörr kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.


Vi jobbar hårt för att. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.


Hos oss hittar du bland annat brandskyddsprodukter, dörrklockor, fönster, produkter för barnsäkerhet samt kassaskåp, stöldskyddsmärkning och mycket annat som bidrar till ett tryggare hem. Naturligtvis har vi även hemlarm och olika typer av lås och nyckelsatser till dörrar. Nya handtag och dörrbeslag ger din entré en helt ny känsla! När du väljer Habo kan du räkna med lång hållbarhet med full funktion.


Se vårt sortiment här! Första månaden är betalningsfri. Våra lås till innerdörrar ger inget säkerhetsklassat inbrottsskydd utan är avsedda till att, vid behov, begränsa tillgängligheten till vissa utrymmen i hemmet.

Var tredje person i Sverige får ett cancerbesked någon gång i livet, och många fler berörs. Dörrhandtag i gammaldags stil. Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt att ta i och vara av en kvalitet som består under lång tid. Vi erbjuder ett brett sortiment av stilrena dörrtrycken och dörrhandtag i gammaldags stil.


Marknadledande passerkontroll, säkerhetssystem och låssystem erbjuder ASSA ABLOY allt för en säker dörrmiljö. Säkra innerdörrar och ytterdörrar. Montering beslag och lås på dörrar Allmogesnickerier i Leksand AB.


Hur man monterar gångjärn, lås och beslag på dörrar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg