onsdag 20. desember 2017

Hylleplate hvit

Hylleplate hvit

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hylleplate hvit

Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Les om vilkårene i garantiheftet. Finnes i flere bredder og dybder. Hyllestøtter er inkludert.


Overflaten er slitesterk, flekkavvisende og enkel å rengjøre. Kan også brukes i baderom og våtrom. Skal brukes mellom ALGOT hylleknekter (dybde cm), selges separat. Kun for innendørs bruk.


Skal ikke brukes til oppbevaring av våte eller skitne sko. Work hylleplate , melaminbelagt sponplate, 800x300xmm, FSC-godkjent. Hvit melaminbelagt sponplate, ferdig hylleplan som kan brukes sammen med våre veggskinner. En hylleplate har plass til omtrent par brettede bukser eller T-skjorter. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Klassisk limtreplate som kan brukes til mye mer enn bare hylleplater. Fås i flere ulike størrelser for å passe til akkurat ditt prosjekt. Fremstilt av svensk furu. Solide treplater som finnes i en rekke ulike dimensjoner tilpasset alle behov.


Med litt fantasi kan du bygge hva som helst, slik som for eksempel skap, hyller. Legg til i innkjøpslisten. Uttrekkbar hylleplate til oppbevaringsskap. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Sponplater belagt med hvit melamin. Kantlister på alle sider. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Leveres med hylleholder. Ekstra hylleplate til oppbevaringsskap. Låsbart dokumentskap med hylleplate. Ideelt for oppbevaring av opptil stk A4-permer. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av et Hus.


Søk etter hylleplater på Kelkoo. Sammenlign tilbud på hylleplater fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.


Hylleplate hvit

Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall, messing, bambus og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg