mandag 31. juli 2017

Rullegardin 180 cm bred

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


I store vinduer med bred vinduskarm er det ofte greit å henge opp rullegardinene i selve.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Naos lystett rullegardin (kun bestillingsvare i butikk). Alle rullegardiner har er avsluttende hvit metallist nederst.


Der findes som bekendt mange forskellige former for gardinløsninger, lige fra stofgardiner til plisségardiner, lameller og persienner. Rullegardinene leveres komplett med hvite fester og kjedetrekk. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.

Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside.


Finnes i flere ulike størrelser. Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500.


Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer. Helt opp til meter i høyde og bredde. Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. De målene du bestiller, er de målene den ferdige gardinen vil ha (inkl. beslag).


Heisgardiner fra Ellos til bra priser.

Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Jeg var også på utkikk etter liftgardin i uvanlig str, og fant tilslutt på Interiørland.


Kan ikke huske om de hadde så breie som 8 men tror nok de har cm. Hvis ikke, finnes det flere nettbutikker som syr liftgardiner for deg, men da må du selv kjøpe inn stoff og sende inn. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen.


På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg