torsdag 6. juli 2017

Male spisestue

La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Slik pusser du opp en gammel spisestue. Følg denne handlelisten før du skal male , så slipper du å måtte avbryte jobben for å gå på shopping. Fargene er nydelig avstemt mot hverandre. Hva med å fornye et gammelt bord?


Male spisestue

Her kan du få tips og inspirasjon til oppussing av spisestue. Oppussing av spisestue - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet.


I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken. Se så fin helheten blir! Såpass mye sprekker, riper og sår at det var helt uaktuelt å male den hvit blank, da hadde jeg sparklet ennå. Du må alltid vaske, mattslipe, tørke bort slipestøvet og kanskje grunne før du maler der du ønsker. For å oppnå noen effekter må du kanskje male hele stolen først og deretter bruke maskeringsteip og male resten i en annen farge - eller dersom grunnfargen er fin, kan du kun male over den der du ønsker.


Se ulike fremgangsmåter under. En av de enkleste måtene å oppnå dette på, er å male en fargerik fondvegg. Fyldige brun- og okerfager er her blandet med bleke sjatteringer på veggen for å skape en iøynefallende og flytende fargeeffekt.


Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol.


Ved å male enkle tremøbler i hvitt, blått og grønt, får spiseplassen en skandinavisk, glad utstråling. Stilen er rimelig, upretensiøs og hyggelig. Bordplaten består av gamle gulvplanker, mens understellet er snekret av beboerne. Merk hvordan den ene bakerste stolen er malt i to farger: hvit og grønt.


På IKEA finner du spisestuebord i mange størrelser, enten du trenger plass til to eller ti. Se hele utvalget på IKEA. Gjør det selv – Pusse opp og male spisestue – viivilla. Erfaringsmessig velger folk fondvegger fordi de har lyst på mer farge, men ikke riktig tør å male om. I god simple living ånd lurer jeg på å kjøpe en brukt spisestue og male den lys.


Male spisestue

Da kan vi vi male det gamle vitrineskapet vårt også. Vi skal kjøpe nye sofaer. Men jeg tenker at vi kommer mye rimeligere ut om noen av de andre møblene kan være brukt, gjenbrukt. Men min mor og min mann mener at det kommer vi aldri til å bli fornøyd med. Dette rommet gir en så god følelse og selv om det kommer dager hvor jeg er litt usikker på minty breeze på veggene, så er det noe ved fargen også.


Vi får se hvor lenge den får bli på veggen, vi har jo allerede vært inne på tanken om å male hele rommet på nytt. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Jeg liker den veldig godt. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe.


Male spisestue

Alt som trengs er litt arbeidsinnsats og et par strøk med maling. Er du på jakt etter et møbel som virkelig skiller seg ut? Et spisebord er en følgesvenn gjennom et liv med mange opplevelser. Tenkte kanskje og trekke de med stoff øverst og kun male beina. Male kjøkken og spisestue.


Registrer lignende oppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg