torsdag 27. juli 2017

Lyssetting stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Finn lyssetting stue hvis du ser nå. Hvordan du kan bruke din stue er ofte begrenset av hva slags lys du har tilgjengelig her. Noen enkle tips for lys i stuen.


Har du et stort rom er det fint å markere hjørner med f. Her vil de fleste ha en hyggelig og intim stemning, og vi nordmenn har jo en hang til det varme peislyset, sier interiørarkitekt Trond Ramsøskar. Slik lyssetter du ba kjøkken, stue og soverom Tenker du over hvordan du lyser opp de ulike rommene i huset ditt?

Slik får du det koseligere hjemme med riktig belysning og gir deg belysningstips til ba kjøkken, stue og soverom. Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting. Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Start med en hovedlyskilde enten det er innebygde downlights eller en skinne med spotter. Det viktigste er at hovedbelysningen gir god spredning av lys og kan dimmes ved behov.


Dersom du skal pusse opp stua, er det lurt å tenke lamper allerede tidlig i prosessen. Men det finnes selvsagt også muligheter for deg som bare vil friske opp i eksisterende stue uten å starte store byggeprosjekter. Lamper kan gli sømløst inn i et miljø eller gi massevis av karakter i et rom!


Alle rommene har forskjellige behov og kriterier man må legge fokus på. Les våre tips og råd for hvordan du oppnår god belysning i ethvert rom! Tips til belysning i stue.


Her slapper du av, underholder gjester, spiser, jobber og stuen er generelt et sted for hygge og velvære. Belysning i stuen må passe alle anledninger. Som regel sørger den for lyssetting av en bestemt del. Den kan for eksempel lyssette sofagruppen hvor dere gjerne samles for å spille spill.


Eller den sørger for belysning av avlastningsbordet ved siden av sofaen. Du kan aldri få for mange flotte lyspunkter. La livet ditt innrede stua.

Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. På stue og kjøkken har Sletbak en type LED-armatur i taket som gir indirekte belysning ved at lyset kastes mot veggen, for så å reflekteres inn i rommet. Wall washing kalles teknikken. DISKRET: Hos Geirr Sletbak lyser armaturer innfelt i taket opp kunsten på veggen, uten selv å gjøre mye ut av seg. Så tenkte jeg ville fortelle litt om det nå :-) Vi har en takhøyde på over 5. LED gir deg mulighetene til å være fleksibel.


Med LED striper kan du være kreativ med lyssettingen. Vi ble anbefalt å ha spotter kun langs den vannrette rette delen av taket, altså ikke oppover skråen. Mulig dette blir forskjellig fra stue til stue , men hos oss blir det altså spotter langs langsidene. Alle rom i et hus har tiltenkt forskjellig mening, og bruk. Dette krever også ulik lyssetting til de ulike rommene.


En stue fortjener godt og variert lys. I stua bør du ha: Downlights eller spotlight som grunnbelysning. Takbeslag, også kalt taklampe, over stuebordet. Stort utvalg av innendørs belysning. Vi mener at belysning handler om mer enn å se i mørket, så her har vi samlet en rekke av lamper og armaturer til innendørs.


Alltid gode tilbud og rabatter. Lyssetting Stue SALG på nett! Stuebiten kan også markeres ved hjelp av downlights. Husk også å tenke på lyssetting av bilder etc.


Nørvings kanskje viktigste råd er å begynne å planlegge belysningen så tidlig du kan. God lyssetting i stua - Lys til nytte - eller lys til hygge? Da kan det i hvert fall raskt bli kostbart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg