tirsdag 18. juli 2017

Heklet pledd

Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. De aller fleste er gratis.


Heklet pledd

Del bilder av gensere, luer, votter, m. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. De finnes i flere ulike farger og alt dette. For ca ett par år siden kunne jeg knapt nok hekle og jeg hadde heller ikke interesse for det.


Pleddet er heklet i alpakka og alpakka silke. Til slutt vil jeg rette en stor takk til min søster Inez, som har vært så elskverdig å gjøre om tegningen min av bestemors hage til et ordentlig pledd , og som, tålmodig, har heklet uttallige små sekskanter og festet alle de små trådene på dem. Vi har mange deilige, lune pledd og sengetepper som du kan slenge over bena eller bruke til å pynte opp sofaen med. I tillegg til å gjøre rommet koseligere, pynter de opp med nye farger og teksturer.


Et vakkert pledd over en gammel lenestol, for eksempel, kan forandre rommet mer enn du tror. Varmt bil-slumre pledd fra Juni ministrikk. Baby teppe-slumre teppe fra Juni ministrikk.


Deilig og mykt heklet vognteppe i bomull - hjerter fra CATHY. Da har du kanskje noe restegarn liggende. Heklet eller strikket før?


Her er et hekleteppe som er kjekt å lage, og som er et alternativ til den klassiske bestemorsheklingen. Men det er fortsatt staver du skal hekle. Dette teppet er stort sett heklet i Sisu-garn, men det er også brukt litt forskjellig annet av rester. Pledd til restaurant, hotell og bar.


Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Heklet pledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Garnmengde: One size(4) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og. Koselig pledd i deilige rosafarger.


Heklet pledd

Godt det fungerte med en rute som tovet annerledes, det er nok best å holde seg til samme type garn, så man ikke får overraskelser. Har mye pt2-garn liggende, så egentlig burde jeg forsøkt meg på et tovet pledd. Vi har et stort sortiment av garn i mange ulike kvaliteter til gode priser. Vi har også et bredt utvalg av strikke- og hekleoppskrifter til nettopp ditt prosjekt. Alle oppskrifter er på norsk, om ikke annet er angitt.


I pleddet har jeg brukt Sulka fra Du Store Alpakka - merinoull, alpakka og silke - garnet utgår av sortimentet til DSA og kan derfor kjøpes til en overkommelig pris. Kjempefint pledd du har heklet , nydelige farger! Det er deilig å komme seg ut på tur - vi er heldig som er omgitt av så flott turterreng, det er sikkert! God sensommer til deg også!


Velkommen til DROPS Design! Selger og kjøper spleiser på porto, Norgespakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg