onsdag 26. juli 2017

Christiania glassverk

Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter julepynt eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.

Som ved de fleste andre industribedrifter var mange av modellene kopiert, eller omformet etter utenlandske forbilder. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Porsgrunds Porselænsfabrik NORDIC XMAS.


Hadeland Glassverk CHRISTMAS COLLECTION SNØKULE 13CM 19- 4. HJERTERELIEFF 9- 5. Samarbeidet gjorde det mulig å få tilgang til de siste landevinninger på det glasstekniske området. Vi skal ikke være skråsikre på hvor tingene ble produsert. Uansett så bør denne priskuranten bli en snakkis.

Siden vi la inn bestilling hos CG Molde Roseby har vi prestert å lage en baby. Opplev et spennende, nytt univers i verdens mest besøkte interaktive utstilling. Vi fører i dag et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat m. Det Norske Kompagni, som anla de første glassverk i Norge. Vi fører et rikt sortiment fra de aller største merkevarene innen kjøkken, glass og servise.


Verket lå på Tangen i Drammen. Meld deg også inn i kundeklubben! Men nå var det på tide. Et nytt samarbeid med Hardanger Bestikk har vært på trappene, og denne uken fikk vi inn et nytt og spennende sortiment derfra (og de klassiske bestselgerne er selvsagt fortsatt med).


Du finner oss i første etasje på M4 mellom Narvesen og Vita! Pris for whiskeyglass i 2-pk er kr 39- og karaffel 9kr. Whiskeysettet KUBE viser frem norsk design og håndverk på sitt beste, og passer utmerket som bryllups- eller jubileumsgave.


Våre butikker bugner av alt du trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! En del varer har fått en enda.


Nå får du fri frakt over 4kr!

Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og. Magnor Glassverk Pure Champagne 24-deler sett (4x6)-. Følg oss for å holde deg oppdatert på gode tilbu nyheter og delta i morsomme. Den har därefter omstrukturerats vid flera tillfällen.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg