torsdag 13. juli 2017

Montana farger

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Forskjellige Produkter Til Din Kreativitet På Lager. Finn alt for ditt neste kreative prosjekt - Levering innen 5-virkedager - Kjøp Online.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Den pastellfargede heter Candy.

De andre er Coco - en eksklusiv og sensuell pallett. Urban Nature - naturfarger med et skittent filter. Manga - neonfarger inspirert av japanske tegneserier.


Global - sterke rene farger i folkloristisk stil. White zone - hvite, beige og grå nyanser. Friske farger har aldri skadet noen! Opplev en verden av kraftige kontraster og sterke, klare farger.


Monarch, Black Jade, Hazelnut, Iris og Balsamic lyser opp omgivelsene og fyller ditt hjem med en sterk energi.

Det er et godt utviklet sett av komponenter som hyller, dører, skuffer, topp- og baseplater. Reolene kan settes på sokkel, stå på ben, eller hjul, eller henges på vegg. Hvert åttende år skiftes fargepaletten ut, og denne gangen er det den respekterte og velrennomerte fargealkymisten Margrethe Odgaard som har bidratt til å sette farge på klassikeren. Velg mellom grunnleggende moduler, dybder og farger.


Modelært bokssystem som kan bli til det helt utroligste! Miks og sett sammen og dekk hvilken som helst oppbevaringsbehov! Fargeekspert Margrethe Odgaard har utviklet nye farger , og i arbeidet hadde hun et krav om at alle fargene skulle passe til naturmaterialer som tre, stein, tekstiler og skinn.


Resultatet er en palett som er gjennomført til fingerspissene, med farger for enhver smak. Montana byr på muligheter. MONTANA UTSTILLINGSSALG! Læs mere om vores privatpoltik. Farger : Coffe, Latte, Milk og Madras.


Omgivelsene kan innby til å bruke sterke farger i en kreativ symfoni eller lyse diskre farger som en rolig medspiller. La fargene uttrykke din personlig stil. Også her til lands har grønne farger vært in en stund.


Ideell til bilder, men også god til maling av gjenstander. For å få et godt resultat er det viktig med en god spraylakk.

Det er en stund siden sist de kom med nye farger , og alle vi som jobber i butikken synes det er veldig gøy. Målet er å finne den optimale kombinasjonen mellom funksjonalitet, kvalitet, miljøhensyn, estetikk og etikk. Hyllesystemet består av moduler i størrelser, dybder og farger - noe som gjør at du kan skreddersy din egen løsning. Flasken leveres uten lokk. Ta av den svarte gummiringen før bruk, og følg instruksjonene på flasken nøye.


Free tåler belastningen av å bli sittet på. Med disse kan man leke med farger og uttrykk, avdele rom og endre hyllens grad av gjennomsiktighet. Materialet er lakkerte MDF plater, D: 38cm.


Fargene er: New white, Fjor China red og Sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg