onsdag 26. juli 2017

Oljedekkbeis test

På utkikk etter oljedekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Dette er en svensk test , og det er dermed produkter på det svenske markedet.


Ifølge forhandlerne av Beckers og Alcro, er det kun ett av disse produktene som selges i Norge: Berckers Perfekt Akrylatmaling, som altså er den samme som i Sverige heter Beckers Perfekt Akrylatfärg.

Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge.


Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger.


Jeg vil fraråde å bruke tradisjonell white spirit-tynnet oljedekkbeis hvis du ikke er absolutt nødt.

Gammeldags oljebasert maling eller dekkbeis falmer fortere i glansen og blir blass i fargen, mens moderne vannbaserte malinger og dekkbeiser holder seg fine over tid. Se beste pris på Jotun Drygolin Oljedekkbeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,.


Hvis dekkbeisen lett flasser av når du skraper neglen eller stålbørsten på husveggen, er det dårlig heft. Da må alt løst skrapes vekk, bart treverk grunnes før veggen beises tilslutt. Slurves det her, kan dekkbeisen være så god den bare vil, men den retter aldri opp et dårlig underlag. I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling.


Butinox Oljedekkbeis inneholder filmkonserverende midler mot svertesopp, samt spesialoljer som motvirker oppsprekking. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Det var da Jarle malte det andre strøket med oljedekkbeis på huset sitt at han oppdaget problemet. Så fikk jeg et merkelig resultat som du ser.


Det er akkurat som det blir hull i malingen, forklarer Jarle. Se også: Stor test av stikksager. Malerfirmaet uteblir. Det blir nye løfter om utbedringer, men malerfirmaet Øya håndverk AS dukker aldri opp for å gjøre jobben og etter utallige telefonsamtaler sitter paret med et hus som er fullt av gule flekker.


Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis.

Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen.


Herregård Maximal har full score på alle tester. Påfører først jotun visir olje grunning (piggmentert for å se hva som er grunnet). Drygolin oljedekkbeis er litt tung å påføre (litt som trelim i konsistens). Oljedekkbeisen er produsert med moderne teknologi som gjør den ekstra vannavvisende og dermed er meget værbestandig.


Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg