torsdag 13. juli 2017

Gjøco terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Les tester og omtaler før du kjøper. Terrassebeis basert på vanntynnbar alky tilsatt effektive midler mot svertesopp.


Slik ser den ut etter bare måneder… Foto: John Steffensen. Produktet skal endatil være en såkalt testvinner.

Til bruk på både nytt og gammelt impregnert treverk. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Vi hjelper deg å velge terrassebeis , gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Kan brukes ned til grader, og Kan blandes i mange farger.


HERREGÅRD OLJEBASERT TERRASSEBEIS BASE GUL 2. L Meget slitesterk og værbestandig oljebeis. Gir flott dybde og glød til treverket. Det kan være praktisk når våren er litt treg og lysten til å komme i gang stor.

Her blir glansen høyere jo flere lag du påfører. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold.


Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Vask terrassen med Gjøco Terrasserens. Følg bruksanvisningen på emballasjen.


Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling. Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling. Vaskemiddel til fjerning av treolje og terrassebeis. Fjerner også fett, smuss og forurensing.


Renser og bleker treverket i en prosess. Frisker opp fargen på terrassebord og hagemøbler. Tilsvarende Jotun produkt: Jotun Terrasserens. Vi ble anbefalt å bruke oljebasert siden vi skulle beise helt nytt treverk.


Ikke smør for tykt på.

Den største feilen folk gjør når de beiser, er at de legger for tykt lag, slik at beisen danner en film på utsiden av treverket. Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen.


Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Jeg har brukt ulike oljer gjennom årene, men har kommet til at den desidert beste oljen er Gjøco terrassebeis. Har 1kvm terrasse, så jeg vet hva jeg snakker om. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg