tirsdag 11. juli 2017

Farge stue inspirasjon

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Farge og inspirasjon. Se og bestill fargekart. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue , kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rø blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger. Velg farger som skaper varme, og som uttrykker din personlighet.


Ta årstidens farger inn i stuen ! Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss.

Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom.


Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. Oppussing stue : Her er årets fargetrender. Interiørtrender beveger seg relativt sakte, og akkurat nå er vi er inne i en trend der vi beveger oss fra litt farger – til mer farger. Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer. En hyllest til farger.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av stue her. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg