onsdag 5. juli 2017

Bordpynt høst

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Kan brukes som bordpynt eller henges opp til dekor.

Bordpynt Sommerfugl 1M x 4cm. Dekorer bordet med lekker og gøyal bordpynt. Se vårt store utvalg av bordpynt her. Og gjett om vi fant mye fint! Fra flotte dørkranser, til vakker bordpynt til trappepynt laget av kongler, mose og lyng.


Mose, lav, konger, nøtter, drivve nyper, og blader. I skogen, på fjellet, i parken, grøftekanten og hagen finner du små skatter. Sank de sammen nå, så har du noe lekkert å lage dekorasjoner av utover høst og vinter!

BMX var tema til bordpynt på konfirmasjonen til min sønn. BMX-sykling er hans store lidenskap og hobby. I borddekorasjonen er det brukt sykkeldeler som eiker, sykkelslange og styregripps.


En sykkelslang ble også pyntet. På lyset har jeg strøket på et bilde av gutten med sin bmx. Det er mange måter å dekorere et bord på. Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Så kan det velges blomster, servietter og annen bordpynt ut fra det.


Ha en flott høst , gleder meg allerede til neste tips! Godt at det ikke bare er meg som tenker på jul i. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Endelig er den fargerike høsten her! Vi trekker inn i varmen, lukker døren etter oss og legger igjen mørket ute.


Det begynte å bli mørkt ute, det var godt og varmt i stuene, levende lys var tent, og høstens vakreste bord var dekket! Gamle brune medisinflasker hun har funnet rundt på gården var satt sporadisk på et gammelt og værebitt kledningsbord. I flaskene stod nyper og begynnende gulnede lønneblader.


Akkurat det vi forbinder med høst.

Konfirmasjonsbord i feminin stil La en varm rosa farge sørge for en feminin stil på konfirmasjonsbordet og tilfør gull som riktig skaper feststemning. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Nydelig bordpynt , og det blir sikkert nydelig når du har mange sånne bortover bordene.


Norges største nettbutikk innen bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Vores webshop opdateres hele tiden med nyt og spændende bordpynt fra vores mange leverandører, så hold løbende øje med vores udvalg! Vår nettbutikk er alltid åpent!


Selv om høsten er i anmarsj er det hyggelig å pynte ute med vakre høstblomster som f. Passer du på at lyngen holder seg jevnt fuktig og røttene unngår å stå i vann, vil du kunne glede deg over at lyngen holder seg frisk og vakker gjennom hele høsten og vinteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg