fredag 14. juli 2017

Blå duk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Blå duk

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord.


Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker. Ensfarget duk med lekker linstruktur i polyester. Spisestuen er kanskje husets hyggeligste rom.


Blå duk

Det er her venner og familie samles for store og små sammenkomster. Pynteduker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger. Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue.


Vi har et stort utvalg av duker i forskjellige farger, materialer og mønstre. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Flere størrelser, farger og mønstre.


Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene. Handle enkelt online hos ellos. Om standardstørrelsene våre ikke passer bordet ditt, syr vi gjerne duken din på spesialmål. En tradisjon som har fulgt oss gjennom alle år, og som understreker at hver eneste duk er stolt håndverk. Deilig bomullsduk til hverdags og fest!


Finnes i disse fargene. Utsolgt Blå med gullprikker. Type: lin, bomull Vevd i en fin mønster av blå ruter i forskjellige størrelser. Denne duken skal passe bra for hverdagen og spesielle anledninger.


Blå duk

Kan kombineres med grå og blå linservietter. Vennligst oppgi hvilken størrelse du vil ha. Gjenskap feriefølelsen hjemme i hagen! Dekk til hagefesten med en mønstret duk som gir assosiasjoner til en liten,.


Plastikkduk 1x 2cm. Se våre matchende produkter. Hos Hemtex hittar du dukar i fina färger och mönster. Köp din duk online i vår webhshop.


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Flott duk med blå og hvite striper. Sjekk ut våre andre produkter i samme.


Fargene beholdes vask etter vask, takket være den garnfargede bomullen. Dukens format passer til bord for 4-personer. Spar mye på vårt store utvalg Duker og Brikker og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.


Blå duk

Inviter til lasagne og spagetti med en klassisk rødrutet duk og levende lys. Bestill Online i dag og få rask levering. Her i nettbutikken vår finner du nydelige rene, hvite duker, med og uten blondemotiv. Vi har også en flott duk med det norske flagg, perfekt til både konfirmasjoner og 17. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon.


Bordduker og fest bord går hånd i hånd. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og spisestuen din. Velg mellom å stryke slett, eller tørketromle på lav temperatur for en myk følelse og vasket look.


Duk i vasket linkvalitet. Nydelig blå duk i blå og hvit stripete design fra Meri meri som er kjent for god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg