mandag 17. juli 2017

Male garasjegulv

Elastisk, akrylbasert betongmaling. For meg ser det ut til at epoxy er ganske så dyrt, ut fra andre tråder i forumet, så lurer på hvilke alternativer som er å anbefale. Malingen påføres med vanlig malerrull (helst med forlengerskaft). Bruk pensel langs kantene. Malingen er motstandsdyktig mot olje, bensin og mange kjemikalier.


Dersom dette dreier seg om et vanlig betong eller sementgulv, uten særlig værbelastning, bør helt vanlig grå gulvmaling gjøre nytten.

De fleste garasjegulv er grå betongflater som fort skitnes til. Betong er ikke vanntett. Olje, støv og salt trenger ned i porene. Vasking er vanskelig. Helt rent blir gulvet aldri.


Gulvkluten glir dårlig. Det gjør at garasjen etter hvert ikke innbyr til annen bruk enn parkering. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet.

Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir sklisikkert. Så også hjemme hos oss. I løpet av noen få hektiske dager blir gamle vrak forvandlet til skinnende glis.


Når man skal male et betonggulv med en 2K maling er grunnarbeid alfa-omega eller så kan man bare glemme å male det. Om man har et nystøpt dekke bør man ivertfall vente et par mnd. Videre framgangsmåte er som følgenden: 1. Male ubehandlet og malt plass-støpt betong.


Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget. Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong, vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes. GALLERI FOR INSPIRASJON.


Reserver ditt Hotell i Male online. Her viser vi hvordan du kan reparere gulvet. Garasjegulv som smuldrer opp irriterer stadig flere. Slik reparerer du garasjegulvet Gå til hovedinnhold.


Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år. Dermed holder et 5L-spann til ca. Husk å bestille tynner, ca.

Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Beskrivelse og egenskaper. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom.


Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett. Alltid male strøk to innen timer. Vegger er isolert, mens. I de fleste tilfeller holder det med to strøk. Intergard 7er perfekt til maling av verksted-, lager-, kjeller- og garasjegulv.


Hvor kan malingen brukes?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg