mandag 17. juli 2017

Maljer til gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Bruk maljer til stoff, gardiner og presenninger. Med maljer forsterker du hull i gardiner og andre tekstiler. Litt kraftigere maljer passer utmerket til presenninger, båtkalesjer og lignende.

Hos oss finner du maljer i ulike størrelser og verktøyet som kreves for å montere dem, som stanseverktøy og maljetenger. Men hvis du har flotte vinduer hjemme, enten i stua, på soverommet eller i andre rom, vil de rette gardinene sørge for at vinduet virkelig kommer til sin rett. Lag dine egne maljegardiner. Vi anbefaler maljer pr. Enkel bruksanvisning følger med.


Vi har det du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Samtidig har de en praktisk funksjon ved at du kan slippe inn mer dagslys når du ønsker det, og skygge for solen så den ikke blender når du jobber eller ser på TV. Gardinringer og maljer. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine.


Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner.


Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.

Del maljene og knepp dem fast over hullet. Det som gjenstår er gardinens bunnfald. Les mer om hvordan du enklest syr den. StoffStil har dette, microfiber, det er kanskje mykt stoff det? Det er en stor og lys stue.


Mye mønster da, men nå har vi hatt ensfarget sånn Jacuardmønstret kremfarget gardin i alle disse årene så greit med litt farger. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. Ser du på gardiner i nettbutikken, kan du velge blant rynkebånd eller maljer når du bestemmer hvordan gardinene skal henge. Det finnes også en rekke endestykker, gardinholdere og stenger- og veggfester som er med på å gi karakter og stil til gardinene dine. I en travel hverdag er det noe det er vanskelig å finne tid til , men når man kan handle ferdigsydde gardiner går det kjapt og enkelt. Med mange flotte motiver, farger og gardinlengder å velge mellom vil de fleste kunne finne noe som passer for seg.


Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. For å gjøre gardinhodet stødig slik at den faller pent, brukes det et spesialbånd (Vliseline) med lim på baksiden øverst på gardinen. Båndet festes til gardinen med strykjern.


Egentlig et vindu til men det er smale ved spisestuen så det holder med en lengde i ytterkanten. Uansett om det er til stuen, kjøkkenet, sove- eller barneværelset. De forskjellige gardintypene tilbyr vi i standardmål men også etter mål, som passer nettopp til ditt vindu.


Bestill gratis stoffprøver, så du kan se fargen og kvaliteten på din gardin før bestilling. Hvis du bestiller gardiner etter mål betaler du kun for materialene. Ensfarget og lysdempende gardin i polyester. Fungerer godt alle steder der du har behov for mørkt rom.


Henges rett på stangen med maljer. Du trer enkelt gardinstangen gjennom maljene og gardinen får et pent fall. Possement: Border, snorer og dusker som er påfestet gardiner og tie-back som pynt. Rynkehode: Avstanden fra tøyområder der krokene er festet, og til toppen av gardinen. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom!


Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom. Se mer og kjøp på Kid. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg