mandag 17. juli 2017

Løper bord

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


En løper til bordet er den perfekte prikken over i-en, både til hverdag og fest.

En fargerik bordløper gjør seg godt på en mørk eller lys duk og skaper et fargerikt uttrykk på bordet eller spisebordet. Finn dine favoritter! En stilig løper er en enkel og elegant måte å pynte opp bordet. Rull den ut langs midten av bordet og alt er klart for et hyggelig og vakkert måltid. Bruk den alene, eller legg en fargeglad løper med fint mønster på en hvit duk for å skape spennende kontraster.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Men med Organzaløper så vil du få en fin bordløper som vil heve et festpyntet bord.


Organza kan bare rulles ut på bordet slik den er eller man kan velge å bølge det for å få litt mer effekt ut av det.

Shop bordløpere og bordbrikker hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens bordløpere og bordbrikker i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Kombiner løperen med en lys, servietter og godt selskap så er rammen satt for en uforglemmelig kveld.


Bordtekstiler fra Ellos til bra priser. Shop duker og løper til bord online hos Ellos. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. En bordløper er en enkel og rask måte å pynte ethvert bord på.


Hvis du har lyst til å gjøre noe annerledes neste gang du dekker på, så er en kreativ bordløper garantert noe for deg. De er enkle å lage, og de kan varieres i det uendelige. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Moderne designprodukter med høy kvalitet.


Hos oss finner du bordduk og løpere i alle mulige farger. Mange av våre tekstilprodukter kommer fra Himla, et varemerke som designer sine tekstiler slik at de enkelt kan mikses og matches med hverandre, uansett farge eller modell. Bli medlem i Bo:klubben!

Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en. Bordløper Pynt bordet med en vakker bordløper, du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom.


Har putetrekk i samme stoff. Løper til bord 1kr. Torget Til salgs Møbler og interiør Tepper og tekstiler Duker. Teppeabo - Til hjem, bedrift, messer og festlige anledninger.


Vi kanter løperen i en matchende farge mens du venter på eget. Kjøp Birk løper , Marineblå, 40x140cm hos Kid Interiør. Partytelt utleie og alt av møbler, servise, duker, rød løper til bryllup og events i Oslo og Østlandsområdet. Vi har Norges største utvalg.


Utleie av mobil scene, toaletter etc til festivaler. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Duk til kjøkkenbord eller duk til spisebordet, linduk eller bomullsduk, eller kanskje en lekker løper ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg