fredag 28. juli 2017

Mørk grå ytterdør

Langtidsholdbare vinduer og dører. Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. Akkurat nå får du levert direkte fra fabrikken fra 6kr. Du kan trygt handle billig hos oss.


Din ytterdør forteller hvem du er.

Hvilke farger liker du? Generelt kan man si at varme, lyse farger gir energi og oppmerksomhet. Kalde, lyse farger gir et friskt og rent inntrykk og mørke farger gir en følelse av stabilitet og kvalitet.


Nøytrale farger gir et rolig og mykt inntrykk, for eksempel grå , beige og brun. Maria ytterdør med overlys. Ytterdør med sidefelt Maria ytterdør. Dobbel ytterdør tre fyllinger.


En ytterdør skal ikke bare være pen å se på, den skal også tåle mye.

Alle ytterdører fra Gilje er vanntette og kan monteres uten overbygg. Velger du dekorlaminat som overflate får du en dør som kan stå i solsteiken år etter år uten å falme. Her føler man seg velkommen!


Frest not spor i karmen (også kalt OT spor). Karmen leveres med Framefast monteringsskruer. Swedoor sitt store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok.


Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør , tradisjonell ytterdør , ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste behov. Industriell grå – en blåaktig grå tone. Oppleves som kjølig, røff og industriell. Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner.


Et pent og stilfullt side eller overlys gir førsteinntrykket en ekstra dimensjon og gir entreen større romfølelse. Entreen får en luftigere og vennligere atmosfære, med sollys på dagen og et varmt skinn på kvelden. Velg mellom en rekke forskjellige farger, glass og former. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Byggmakker kan dører.

Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes! Grå hus er en fin kontrast til fargede hus, og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse. Fargen blir lysere på fasaden enn på fargeprøven. Hvis du blåser i moten, og velger grått fordi du tenker nøytralt og trygt bør du være obs. Grått har nemlig mange ansikt, akkurat som andre farger.


Murfasaden er hvitmalt og ytterdøren er malt i en grå farge som tar opp fargen fra utbygget og passe godt inn. Du trenger ikke male alle overflater på huset ditt for å gjøre inntrykk. Faktisk er det få overflater på et hus som har like stort potensial til å gjøre et umiddelbart inntrykk som inngangsdøren din. Stilren, slett design som passer perfekt til det moderne huset. Ett smalt glass slipper lyset inn i entréen og du ser hvem som kommer på besøk.


Kombinere gjerne med sidelys eller overlys. Du får en unik dør som er skreddersydd til. Som Norges største dør- og vindussenter har vi et stort utvalg av ytterdører. Mange har vi på lager, resten bestiller eller spesialproduserer vi.


Døren leveres med frostet glass. Ligger hytta i tilknytning til bebyggelse i kulturlandskapet, kan det være aktuelt å bruke stedsegen tekking - for eksempel takstein. Papptekking reflekterer mye av himmellyset og blir ofte for lys. Valg av overflate på døren vil sette preg på interiøret, som gir rommet helhet.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg