onsdag 12. juli 2017

Lerret ramme

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Lerret ramme

Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Med en stilig ramme blir det ekstra elegant.


Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy. Ved større lerret setter man inn en midtstolpe (tverrtre) for å gjøre lerretet mer stabilt.


Antall tverrtre bestemmes ut fra størrelse, men det mest vanlige er en eller stk. Du behøver lerretet du skal spenne opp, samt nyttig verktøy for å få jobben gjort. Lerret til projektor. Kjøp lerret som passer til din projektor.


Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Finn den løsningen som passer best til ditt bruk og snurr film. Rammen settes enkelt sammen uten verktøy.


Alt du trenger for å montere lerretsbildet, inkludert oppheng, følger med i pakken. Pynt opp med egendesignede fotolerret hjemme - med eller uten ramme. Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med tidsriktige lerret med dine foto, egne scannede bilder eller design.


Velg mellom lerret i forskjellige størrelser, formater og modeller, og velg mellom modeller med og uten ramme. Da blir resultatet akkurat slik du vil ha det. Rammene er tilgjengelige i fargene hvit, sølv, svart, muldvarp og tre, noe som gir deg muligheten til å matche dem med omgivelsene.


Realiser ideene dine! Hva med søte lerret til barnerommet, motiv av kjøretøy for bilinteresserte entusiaster, lekker kunst tilet bohemsk hjem, svarte og hvite malerier for en stilfull atmosfære, motiver fraditt favoritt spill og film verden, insekter, dyr, natur og landskap for de som liker naturen, moderne lerret med urbane motiver og tekstbilder og sitater. Du behøver ikke være en kjent kunstner for å innrede med dine egne kunstverk. Alle våre Veggdekorasjonsprodukter er laget for å enkelt henges på veggen.


Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller.


Lerret ramme

I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil. Bestill Online i dag og få rask levering. En rekke lerret har også en mørk ramme rundt området hvor det er tenkt å vises bilde, også dette for å forbedre konstrasten.


Prisene på lerret varierer fra noen få tusenlapper til over 40. Vips, så har du en helt personlig bildevegg! En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


Lerret ramme

Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Selges kun i hele pakker pga. Hos oss på NetOnNet finner du projektorlerret i flere størrelser og design fra merker som Kingpin Screens, Andersoon m. Hvorfor ikke velge et lerret med motordreven kassett som styres med fjernkontroll? Selve blindrammen kan bestilles i kjøpsprosessen.


Legg kode SKARP i handlekurven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg