onsdag 26. juli 2017

Oppussing av soverom

Tips og råd til innredning og oppussing av kjeller på nettsidene til SINTEF. For deg som skal bygge. Du får tilgang til ca. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner.


Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet.

Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. Sengetøy av god kvalitet. Naturlige materialer som bambus, egyptisk bomull og lin er mykt og deilig mot kroppen, og er særlig velegnet på soverommet på grunn av sine pustende og fuktabsorberende kvaliteter.


Soverom er et nettsted om innredning av soverommet. Her får du tips om interiør og oppussing , soveromsmøbler og inspirasjon. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Inspirasjon til oppussing av soverom fra nittitallet.


Vil du ha inspirasjon til soverom oppussing trenger du ikke se lenger tilbake enn til nittitallet. Det var koselige tider det.

Det finnes mange forskjellige soverom stiler populært akkurat nå for eksempel, femininitet med en hard kant. Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av. Farger som grønn, blå-. Nå som jeg er inne på soverrom viser jeg likegodt litt soverromsinspirasjon. Forside Oppussing og nybygg generelt Totalrenovering av soverom ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Oppussing og renovering av soverommet Soverommet bør ha behagelig lys og varme, og kanskje noen smarte løsninger når du må opp på natten?


Først og fremst skal jo soverommet være en kilde til ro og avslapning, og det kan dermed være fornuftig å starte med å male vegger i en harmonisk fargepalett. Vi er i gang med oppussing i leiligheten og nå står soverommet for tur! Les mer om oppussingen og se 3D-skisser av resultatet vi ønsker oss her!


Oppussing av soverom Se hvordan interiørproffen laget et drømmesoverom Med enkle og rimelige virkemidler skapte interiørarkitekt MNIL Helene Holm et soverom du blir skikkelig opplagt bare av å se på. I samarbeid med Ellos kommer jeg nå med fantastise tips på å pusse opp soverommet. Har også en rabattkode som gjør at du får hele avslag på handlekurven i nettbutikken.


Ellos har forresten et stort utvalg av både tekstiler og belysning. Noe som er veldig viktig ved oppussing av soverommet. Et soverom som sitter fast på toppen er et flott område å forvandle seg til et soverom.

Etter: Oppdatert Oppe oppussing. Det som hadde vært et oppe sitteområde ble et hovedsoverom, med et lagt skap for oppbevaring. Rommene blir ikke nødvendigvis større, men får flere funksjoner – fra å være et sted for soving, bruker man nå rommet til å se på TV, jobbe eller slappe av med en god bok.


Karlsen mener at den eksklusive hotellstilen mest av alt er et uttrykk for at nordmenn har mer penger og er villige til å bruke dem på interiør og oppussing. Hennes eget soverom er lyst grått med en stor seng midt i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg