mandag 24. juli 2017

Cilindro ventilator

Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser! Også for storkjøkken. Kan også leveres med glassplate for bedre osoppfang. Har du en bred koketopp så kan du også henge opp to stk.


Cilindro ved siden av hverandre – stilig!

Glassplate og fjernkontroll får du kjøpt som tillegg. Kun for normalventilasjon eller resirkulasjon (kullfilter). Leveres i stål eller i valgfri NCS farge. Se relaterte produkter.


Pristillegg for kanal til takhøyde 3cm. Søk etter cilindro ventilator på Kelkoo. Sammenlign tilbud på cilindro ventilator fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ringen under glassplaten vil alltid være i stål. Slå på ventilatoren – minutter før du begynner å lage mat. Da skapes et lite undertrykk i rommet som setter i gang luftsirkulasjonen. Venter du til skaden er skjedd og kjøkkenet er fullt av matos, klarer ingen ventilator å hente denne opp fra gulvnivå! Jeg har veldig lyst på denne ventilatoren på kjøkkenet, men 12lapper er litt mer inn lommeboka tilater.


RørosHetta - Norskproduserte kjøkkenhetter og kjøkkenvifter til alle ventilasjonsformer. Skreddersøm og lakkering i valgfri NCS, kobber og messing. Flott, fritthengende modell for kokeøy. Rund veggmodell i stål eller farger. Populær modell som gir karakter til kjøkkenet.


Oppgi NCS eller RAL fargenummer. En ventilator suger opp fett, matos og damp fra komfyren. Fettet avsettes i ventilatorens fettfilter eller kull- filter. Behas ventilatorer er meget enkle å renholde.


Kjøpe ny kjøkkenvifte? Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser.

Finn din ventilator her! Stort utvalg av fritthengende kjøkkenvifter fra kjente merker. Få fri frakt til fortauskant og 3dagers åpent kjøp. Vi installerer gjerne for.


Elegant rund veggmodell som leveres i alle verdens farger (pris varierer). Heisann Skal bygge hus og gjøre mye selv. Skal bruke en del selv, men det er alt for mye. Denne ventilatoren kan virke massiv sammenlignet med de andre vi viser, men i de riktige omgivelser kan en slik kjøkkenvifte bli et flott blikkfang.


Den passer godt inn på et større kjøkken, kanskje med en åpen løsning, og gjerne over en kjøkkenøy. Jeg har en fritthengende ventilator og siden den er i samme rom som stua så er det et poeng å få til den litt kinkige kombinasjonen at en både må ha ekstra stor effekt, dvs stor motor og lydsvakt. Om et slikt avsug står og durer og bråker er det utrolig irriterende, løsningen er å flytte motoren ut og opp på utsiden av taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg