fredag 14. juli 2017

Gardiner med maljer

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Det er mange ting å tenke på når man skal velge gardiner – stoff, farge, lengde, mønster, tykkelse og diverse tilbehør som gardinstand og gardinbånd.


Men hvis du har flotte vinduer hjemme, enten i stua, på soverommet eller i andre rom, vil de rette gardinene sørge for at vinduet virkelig kommer til sin rett. Våre kunder elsker Anthoni og ikke uten grunn. Lekker linstruktur i lettstelt polyester og stadig nye farger i sesongens palett i tøff kombinasjon med lettvinte maljer.


Vi har det du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Bruk maljer til stoff, gardiner og presenninger.

Med maljer forsterker du hull i gardiner og andre tekstiler. Litt kraftigere maljer passer utmerket til presenninger, båtkalesjer og lignende. Hos oss finner du maljer i ulike størrelser og verktøyet som kreves for å montere dem, som stanseverktøy og maljetenger.


Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Sy gardiner med maljer Emms hobbyhjørne. Takk for svar og tips. Ja, det tenkte jeg på etterpå.


For å gjøre gardinhodet stødig slik at den faller pent, brukes det et spesialbånd (Vliseline) med lim på baksiden øverst på gardinen. Båndet festes til gardinen med strykjern. Ferdigsydde gardiner leveres i alle tenkelige farger og de kan fås både ensfargede og med mønstre. Det er viktig at du bruker et jevnt antall maljer (antallet skal kunne deles på to).


Del maljene og knepp dem fast over hullet. Det som gjenstår er gardinens bunnfald. Les mer om hvordan du enklest syr den under FALD. Bruk med fordel våre nye forsterkede maljer.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.

Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder.


Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner.


Cellbes på Internett og på postordre! Et koselig rom med gardiner. Hos Dekoria får du et omfattende utvalg i gardiner med høy kvalitet.


Uansett om det er til stuen, kjøkkenet, sove- eller barneværelset. De forskjellige gardintypene tilbyr vi i standardmål men også etter mål, som passer nettopp til ditt vindu. Skjem bort deg selv med flotte lange gardiner inspirert av luksuriøse designhoteller, eller med en helt klassisk eksklusiv gardinløsning.


Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg