fredag 21. juli 2017

Bordpynt konfirmasjon 2016

Bordpynt konfirmasjon 2016

Mester Grønn butikk nær deg! Vi selger blomster over hele Norge. Finn din nærmeste butikk her! Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest.


Her finner du en stor mengde festtilbehør. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god.


For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Bestilte godt vær i god tid før konfirmasjonen, grader og sol Værgudene fikset grader og sol og vi var kjempefornøyde. Fargetema for konfirmasjonen ble lilla, svart og sølv.


Bordpynt konfirmasjon 2016

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. For noen vil dette virke overflødig, og kanskje kan du bare hoppe til nr 3. Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan pynte et blomstrende konfirmasjonsbord. Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Konfirmasjonen er et overgangsritual fra barn til voksen, og en dag der konfirmanten skal få lov til å være midtpunkt for oppmerksomheten.


Våren bringer med seg spirende grener og det passer fint til bordpynt. TV Hjelper deg har sjekket hvilken mat og bordpynt du bør velge for å få det billigst mulig. Nordens største utvalg!


Bordpynt konfirmasjon 2016

Trenger du inspirasjon til borddekking? Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips til hverdags og fest. Les våre artikler og bli inspirert! Med hjelp fra jentene i eventbyrået You Only Live Once (Yolo) event har TV Hjelper deg også sjekket om det er mulig å pynte festbordet til ca 5kroner. Bordpynt til 5kroner.


Med bordpynt fra Nille og Europris har Martine Berg Sandstad og Marie Helene Skadsheim pyntet to forskjellige bord i to stilarter. Alle menigheter har påmelding til konfirmasjon , og denne informasjonen kommer direkte fra kirken der du bor. Om konfirmanten skal ha en Humanistisk konfirmasjon er påmeldingen på nett og den åpner vanligvis i begynnelsen av mai.


Vi mener alle fortjener en flott feiring, og derfor ønsker vi å hjelpe deg med å planlegge den perfekte konfirmasjon ved å tilby gratis huskeliste, hjelp med invitasjoner og bordkort, samt mye DIY ( bordpynt , bordkort, invitasjoner, servettbretting osv) til konfirmasjon. Nå på våren er det mange små og store anledninger det passer å gjøre det lille ekstra ut av bordpynten. Det er tid for både konfirmasjoner, barnedåp og bryllup. Hadde samlet til kuverter i dette nydelige serviset fra Porsgrund. Siden har jeg samlet fra Finn.


Fretex og andre bruktbutikker. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop! Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon , bursdag og fest. Klikk på bildene for å se større versjon.


Keyser forteller at ideen var et kjønnsnøytralt, men feststemt bord med ideer til hvordan bordpynt kan reflektere hovedpersonen. Kanskje har dere konfirmant i år, og så smått har begynt å planlegge feiringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg