fredag 7. juli 2017

Delikat jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Murflater med små sprekker som vanskelig lar seg male over, kan med fordel tapetseres med Jotun Glassfiberstrie og deretter males Legg i huskeliste Gl.

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Tenker at jeg skal ha hvit på panelet (bomull eller letthet fra Jotun ) og vurderer Jotun Delikat på resten.


Er det noen som har erfaring med denne fargen? Det eneste jeg er bekymret for er at Delikat kan blir for rød? Noen som kan gi meg noen tips!


Det gjør dem litt dempede og støvete, og det er det som er i trendbildet nå.

I denne lune paletten finner du vakre LADY-farger i utvalgte grønne og gyllengule toner. Fargene passer utmerket til gylne hvittoner eller dypere, gyllenbrune toner dersom man ønsker å tilføre flere farger i paletten. Lyse fargetoner er delikat og stilig. Se hvordan interiørspesialisten Katerina Dima har kombinert lysegrå og hvite fargetoner med brune og karamellmyke nyanser i hjemmet hun har bodd i, og stylet for salg i Oslo.


Bli med inn i den stilrene leiligheten på Olaf Ryes Plass. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør. Som alltid har Jotun tenkt på hvordan du best kan kombinere ulike farger, og har identifisert tre ulike paletter med sin unike personlighet kommunisert med farger.


Ro, harmoni og rene linjer. Kombinasjon av nøytraler fra én og samme rad i fargekartet, skaper en delikat , monokrom fargeopplevelse. Delikat er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp delikat i ordboka. En ren, mellomgråtone som gir et lyst, delikat utseende.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun LADY svarer: Hei Tone Tar jeg ikke helt feil så har vi snakket om denne gangen tidligere. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått. Da var en del av kjøkkenet blitt malt og jeg var innom mange ideer før jeg landet på fargen Delikat 24fra Jotun.


På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.

Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Cappucino, Sjøsand og Delikat har alle mye rødt i undertonen som kan vippe Bomull i gulere retning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg