tirsdag 16. mai 2017

Stor flytemadrass

Stor flytemadrass

Superkult oppblåsbar flamingo med håndtak! Perfekt som flytemadrass både på stranden og i basseng. Flamingoen er knall rosa, den har lang hals og store, snille øyne. De store vingene på siden gjør at man har ekstra god plass å sitte på, og det er praktiske håndtak til å holde seg fast i på hver side.


Stor flytemadrass

Badeleken måler 1x 1x cm. Gjør opplevelsen for barna ved bassenget eller på stranden enda mer gøy med oppblåsbare dyr, flytemadrasser, baderinger, svømmeføtter, m. Gigantisk, oppblåsbar flytemadrass formet som en enhjørning! Vi har en haug av Store, morsomme Bademadrasser. Stor Flamingo flytemadrass for voksne og store barn i fargen Rose Gold.


Du trenger ikke være redd for at osten skal bli klissete, eller at bassengfilteret skal tette seg igjen på grunn av deigrester – bare legg deg godt til rette på pizzastykket, og nyt følelsen der du flyter rundt i bassenget på din flytemadrass ! Et pizzastykke er den opplagte følgesvennen i bassenget for pizzaelskere! La barna nyte sommeren på bølgene med en flytemadrass ! Vi har et stort utvalg flotte luftmadrasser til barna, med fine farger og barnevennlige motiver! Samtlige av våre flytemadrasser leveres naturligvis av gode merker!


Stor flytemadrass

Nå er det på tide å legge den gamle, grå flytemadrassen din i skapet. Der lar du den bli, også tar du heller med deg denne lekre ananas flytemadrassen neste gang du skal på stranda. Flytemadrass - Ananas. Ananas bademadrassen flyter like godt som den ser bra ut, og er en sikker vinner på badetur! FRAKT KOSTER ALLTID 59kr (eks. stor vare) ALLTID RASK LEVERING.


Stor Svane flytemadrass for voksne og store barn i fargen perlemor hvit. Stor flytemadrass som er perfekt enten du skal ligge på vannet, stranden eller på bassengkanten. Madrassen kommer i grønn, oransje og rosa og sendes i assorterte farger. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig. Denne flotte flytemadrassen gir badeturen det lille (store) ekstra!


Den er, enkelt og greit, veldig stor ! Enhjørningen måler hele 2x 140cm. Oppblåsbar flytemadrass til bassenget eller en dag ved sjøen. Utrolig avslappende og flyte rundt på denne madrassen som har innebygget hodepute.


Hun anbefaler også at små barn bruker redningsvest dersom de leker med en oppblåsbar flyteleke, som eksempelvis badedyr eller flytemadrass , og de kan flyte dit de ikke kan nå ned til bunnen. Dersom barnet har på flytevest, kjøper du deg litt tid i forhold til å oppdage at det skjer noe og du har mer tid til å reagere. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Stor flytemadrass

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Vår leveringstid er 1-virkedager, men i tiden før jul har Posten stor pågang. Om dere vil maksimere moroa i forbindelse med badingen, kan dere kjøpe noen badeleker.


En badeball, for eksempel, eller en flytemadrass , en flytende babybok i gummi eller hvorfor ikke en oppblåsbar badestol med Minions-motiv. Mulighetene når det gjelder badeleker er rett og slett uendelige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg