mandag 29. mai 2017

Skeidar kjøkken

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter til hjemmet. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Julehuset Skeidar Se mer. Alt til julen finner du hos oss. Christian Bitz har utviklet en flott serie av bestikk, servise og glass. Bitz-serien byr på robust og stilfullt stentøy i grønne, grå og sorte nyanser, bestikk Les mer.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem.


La livet ditt innrede stua. Det handler om samhold. Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.

Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Se vårt store utvalg. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Denne våren er utvalget av lykter, lysfat og lysestaker hos Skeidar ekstra stort. Selv om dagene Les mer. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Prosessen med å velge nytt kjøkken blir enkel.


Skreddersydd for hvert enkelt bruker. Tuftet på norsk håndtverk og tradisjon. Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.


Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker. Enten du kun skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken ! Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. Garderobeskap hjelper til med å få orden i kaoset. Alle våre garderobeløsninger kan skreddersys ditt behov.


I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Ser du etter nye liftgardiner? Bestill fra nettbutikken. Du får det bedre når du har det fint hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg