onsdag 10. mai 2017

Gardiner 160 cm

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos.

Rask og enkel handel på Ellos. Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Lekker linstruktur i lettstelt polyester og stadig nye farger i sesongens palett i tøff kombinasjon med lettvinte maljer.


Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.


Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Handle trygt på jotex. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Velg gardiner etter rom og behov.


Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper. Det er flere varianter av gardiner med rynkebånd eller maljer som tres på gardinstangen.

De fleste variantene kommer i én gardinhøyde per pakke. Lett å handle gardiner på nett. På nett kan du handle når du vil og hvor du vil, og husk at hos Princess kan du booke egen konsulent som hjelper deg med valg av gardiner. Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner. For å få ekspertråd trenger du bare å fylle inn litt informasjon om hvilke rom, stil og type gardiner du ønsker, samt dine kontaktdetaljer.


Liftgardiner og roll up- gardiner kan rulles opp og ned etter behov, og er det perfekte valget for deg som vil variere utsikten gjennom vinduet. En liftgardin passer dessuten alle stiler, og er en pen måte å skjerme mot både innsyn og lys. Hos oss finner du mange modeller og farger.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Nettbutikk for liftgardiner hvor du kan få sydd gardiner nøyaktig etter mål, på centimeteren både på lengde og bredde.


Henges opp ved hjelp av en perforert løpegang. Det er nesten umulig å se for seg et koselig og harmonisk rom uten gardiner. Europris fører et stort utvalg gardiner i svært mange farger og mønster. Sjekk ut kategorien for gardinstenger hvis du skal oppgradere mer enn bare gardinene dine.


Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt. Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Hvit trådløs plisségardin fra Debels Touch-serie som kan fås i mange størrelser. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter.


Se våre julegardiner. Trenger du plissegardiner eller persienner som er 1brede kan du få laget begge deler på mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg