torsdag 11. mai 2017

Bilderamme a3

Bilderamme a3

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Bilderamme a3

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Arammer (27xcm) I denne kategorien finner du et flertall fine fotorammer i størrelsen 27xcm. Disse rammene passer perfekt for bilder i A-format. Våre A-rammer har et bildeaspekt på 7:1 som betyr at du kan like enkelt bruke de liggende eller stående.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Bilderamme a3

Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


En passepartout i riktig farge og størrelse fremhever bildet. Men jeg har sett rammer i A4-format på Europris og OBS, uten at jeg på noen måte vil anbefale dem - tvert imot. Billige rammer har ofte fargestikk (blått) i glasset. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter.


Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A, Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik. Tilpasset format ABxH 297x420mm - dvs. Leveres med stk avstandshylser i børstet aluminium med dia 19mm.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best. Tynn ramme som gjør at klipsene på baksiden ikke passer, spretter opp igjen like fort som du lukker dem.


Bilde faller ut av rammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg