fredag 5. mai 2017

Innramming oslo pris

Innramming oslo pris

Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Innramming oslo pris

Bestill online og spar opptil ! Moderne rammer til dine bilder. Kom innom for å se vårt utvalg! Nedenfor kan du se noen priseksempler på innramming hos Artifix. Vi tar utgangspunkt i en helt enkel, men stor nok ramme til størrelsen inkludert passepartout, glass og bakpapp. Rammeverksted leverer også speil.


Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis. Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten. Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris. Hvor mange skipsvrak ble funnet under arbeidet med Barcode i Oslo ? Hvilken familie som deler navnet sitt med en ost eide i sin tid både Bogstad Gård og det tilhørende vannet?


Innramming oslo pris

Svarene finner du i wallstories sitt nettgalleri. Bruker du koden innramming oslo når du handler får du avslag på kjøpene dine. Ta en titt på smakebiter av. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming.


Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. Vi utfører innramming i beste kvalitet. Vi har eget rammeverksted og egen rammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap. Det krever et estetisk blikk, solid materialkjennskap og stor presisjon å montere den rammen, som får fram det beste i favorittbildet ditt.


Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer.


INNRAMMING TIL KUNSTNERE OG UTSTILLINGER Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming. Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister. Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder.


Ta kontakt for tilbud. Anerkjent rammeverksted i Oslo med rimelige priser og god service på innramming. Se vår nettside og kontakt oss for en god avtale på innramming oslo.


Godt utvalg av norsk grafikk og rabatt på hver fjerde innramming på ellers gode priser. Galleri og innrammingsbutikk på Sagene og St. God kvalitet og rask levering i Oslo sentrum.


Innramming oslo pris

Vi rammer inn malerier og trykk, foto, plakater, speil og tegninger etc. Mesteparten av det du vil se på vår nettside , er for å vise litt spesielle ting , men når det kommer til vanlig innramming av bilder er det også veldig mange muligheter. Vi viser i butikken hvordan du kan forsterke kontraster, få frem en dybde , forsterke underlyset i bildet osv.


Vår drivkraft i rammeverkstedet er å alltid få det beste fram i bildet ved hjelp av en flott innramming. Dette gir deg trygghet og sikkerhet. Hos oss blir du alltid satt i sentrum, og dersom du har særlige ønsker og behov strekker vi oss langt for å imøtekomme disse. Vi holder til sentralt i Oslo på Solli Plass. Jeg synes det fort blir en tusenlapp av det.


Innramming er dyrt - du bør sjekke pris et par steder. Det billigste er å kjøpe på IKEA. Ditt behov er vår utfordring. Har du spørsmål rundt innramming , valg av glass eller ønsker mer informasjon kontakt oss! Takk for din interesse!


Vi lover å holde deg oppdatert! Vennligst prøv igjen. Tilbudet gjelder utvalgte rammelister - mange fine rammer. Her vil du få personlig hjelp til å plukke ut en ramme. Leveringstiden er 3-dager.


Bildet må hentes hos oss på Filipstad Brygge 2. Kunstklubben medlemmer får rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg