fredag 19. mai 2017

Liftgardin 80 cm

Liftgardin 80 cm

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain.


Billig liftgardin som selger og selger. Den er delvis gjennomsiktig, hvit, og har en heklet bord nederst som gir ett klassisk, hjemmelaget preg. Leveres med veggfeste, snorstopper, stabiliseringsstang og vektstang. Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. Tekstildelen kan vaskes i maskin.


I hvitt eller kremhvit. Dette er en liftgardin med “sidespor”, det betyr at du kan “trekke den” både opp og ne se bildet. Ideelt om du bor på gateplan og vil ha lysåpningen øverst.


Heisgardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt.


Liftgardin 80 cm

Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex. En liftgardin skaper hygge og eleganse. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn.


Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente. Bestill fra nettbutikken. Stoffet i Sunday liftgardin er tynt og vakkert lin som er uvasket.


Liftgardin 80 cm

Dette gir liftgardinen et moderne, nedtonet uttrykk. Varen er på lager - Forventet leveringstid er 5-hverdager Pr. Prisen varierer avhengig av bredde, og inkluderer komplett liftteknikk for to lifter, der begge liftene betjenes med kun ett kjede.


Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ.


Liftgardin 80 cm

Jeg var også på utkikk etter liftgardin i uvanlig str, og fant tilslutt på Interiørland. Kan ikke huske om de hadde så breie som , men tror nok de har cm. Hvis ikke, finnes det flere nettbutikker som syr liftgardiner for deg, men da må du selv kjøpe inn stoff og sende inn. Gardinen er konstruert slik at den festes på sidene og du får muligheten til å ha lysåpningen opp, nede eller begge steder (som vist på bildet).


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Henges opp ved hjelp av en perforert løpegang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg