onsdag 17. mai 2017

Mummi sengesett

Enkel og billig handel på Cellbes. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Sammenlign pris med oss! For en vidunderlig følelse å sove i selskap med mumitrollene og deres venner i mykt og deilig sengetøy laget av økologisk bomull.


Mummi sengesett

Moomin 1 økologisk bomull med bise. Mummi sengesett barn La de aller minste drømme seg bort til eventyrenes verden med sengesettet Rosemummi fra Finlayson. Mystiske Mummi sengesett Mystiska Mumin sengesett fra Finlayson har et originalmønster av Tove Jansson og er perfekt for alle Mummifans! Det har masse fantasifulle detaljer og en herlig fargepalett som fascinerer både barn og voksne.


Et deilig sengesett med Mummi -print i 1 bomull fra Nordicform. Mykt og godt med tosidig print. Perfekt for de store barna (og voksne) som er mummi -fans. Putetrekk med flap i bunnåpning. Dynetrekk har bunnåpning.


Mummi sengesett

Alltid gode tilbud og rabatter. Mummikarakterene nyter natten i det mørkeblå havet. Magiske Mummi har en touch av magi. Sørg derfor for at du har riktig godt sengetøy i barnesengen, for den aller beste søvn.


De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet.


Mummi sengesett

Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Nydelig sengetøy med de kjente og kjære figurene fra Mummidalen!


Finnes i disse fargene. Deretter vil du engang i måneden motta en innholdsrik bokpakke bestående av flotte Mummi bøker og spennende produkter. Det er ingen bindingsti men du må ha betalt en ordinær pakke i tillegg til velkomstpakken før du kan si opp abonnementet. Se beste pris på Finlayson Mummi eventyr sengesett.


Mummi sengesett

Les tester og omtaler før du kjøper. Materialet er mykt, svalt og deilig for å gi barnet maksimal sovekomfort for å sove hele natten. Fint mønster med Mummi -figurer. Sertifisert i henhold til den strenge personmiljøstandarden Øko-Tex standard 10 klasse Baby. I sortimentet kan du også finne nye Mummi klær som er fine for barna å ha på skolen.


Er det tid for å kjøpe noe nytt til barnerommet så kan vi anbefale et Mummi sengesett. Bestill innredning fra Mummi hos oss på Lekmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg